Köszi, elég jól is megy,(nekem elég) de még csak a fénykép kedvéért dobtam alá a kerekeket mert kell még pár átalakitó , le lessz festve fehérre a felni meg izmosabb gumik lesznek rajta, jójó jobblettvolna küllősfelni de 18ezer ft-ért nem megérte?
Helyes, mert már találkoztam 1-2 fazonnal aki a mocizás elött eléggé lenézett , aztán amikor felmentünk a pályára és leköröztem , már másképpen viszonyúlt hozzám, de ilyen emberek mindig lesznek sajna....
Szió! Hát, próbáltam a lehető legjobbat kihozni magamból, féltem egy kicsit, hogy béna leszek, mert akkor voltam ott először, de szerintem nagyon jól mentem! Jövőre is szeretnék majd lejutni oda, mert nekem jobban bejött mint Kakucs.
kato28 köszi az érdeklödést de már eldöntöttem uj motort veszek!
ajándekba yosimura redszert dobnak rá
Ha valakinek van jobb ötlete mit kéjek a drz-hez irjatok mert nem tudom ja a héten még meg lesz az xt 600 om is ha valakinek terepre kéne nem bánja meg
Egyszer mentem le a Balcsira a 640emmel két személlyel Nyíregyházáról de ujra nekivágni csak egyedül mernék...Borzasztóan elültük a picsánkat.....Egyedül jobban lehet a nyeregben mozogni úgy jobb sokkal!
Azért én rendesen elültem a seggem, mire Egerből felmentem Pestre (640LC4). Pedig azt hittem, a bringa után már nem érhet meglepetés. El nem tudom képzelni, hogy Szicíliába hogy jutnék le vele. A végén már igen sűrűn éreznék késztetést arra, hogy megálljak.
Nem... Mondjuk úgy, inkább csak feltűntél, nem láttam még nőt supermoton. Aztán a pályán mindig hátulról láttalak, szemtelenül lekörözgettél, úgyhogy annyi :-)
ajándekba yosimura redszert dobnak rá
Ha valakinek van jobb ötlete mit kéjek a drz-hez irjatok mert nem tudom ja a héten még meg lesz az xt 600 om is ha valakinek terepre kéne nem bánja meg