Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztán lehet ez a történet folytatása
kell a tükör.. hogy időben érzékeljem a jardot 50es papírokkal...
számomra a turázás geci unalmas valami ( hacsak nem kerekezgethetnék közbe közbe ) azt meg sok turamotoros nem csipázza
én simóval egyszer enyomtam 500 at de nemtenném meg mégegyszer..
LC4-en azért sokkal kényelmesebb az ülés mint az SMR-en vagy akár a DRZ-n...én 600 km-t simán mentem egy nap az enyémmel, de van olyan ismerős aki utassal, csomagokkal nyomott le 800-at!
nekem versenylovam van
Nem mondtam hogy versenylovam van! azt mondom csatalovam van.
a tükröt at dobjad le
tudom.... meglátjuk mi lesz,hogy jön össze a nyári meló...meg hát nincs jogsi...anélkül necces kimenni amúgy én kis 400as ördögöm alázza a drzt
A hátsó gumi le van futva majd kap valami izmosat, amugy meg fehérek lesznek a kerekek és kap a motor még egy matricaszettet is szerintem akkor eléggé pofás lesssz
akko passz.
A DRZ bírja!
20 perc
ketten is hivtak haver
nem életem céla hogy eladam,mert nagyon szeretem,csak ha komoly ember van akinek kell viheti
2 olajszűrőm van,bonyolult
Mond má hogy bonyi olajat cserélni a vason?
hát nem is a habtestedre érdeklődő jelentkezők érdekelnek ,mondjuk egy illetőt pont ismerek
a motorra vagy mire?
áhh sxcnek jobb ülése van mint a drznek
Hát ja...Neked se nagyon van jelentkező nem?
xlzx 5500 km alatt kikészül a valagad a supermoton
egybe lesz az...csak az 5500 km az necces mert nekem 3-4ezrenként olajcsere
aki a karcos felni miatt nem viszi el annak nem supermoto való
Szia MZ/x,
Nehéz megmondani így séróból főleg hogy nem tudom te mennyit fogyasztasz. a km. az kb. 5500/benzin
a szállás kb25-40/éj meg még sokmnden. De ahogy olvasom nem igazán van egybe jelenleg a vasad/
szóval sok sok extra van a gépen 2 hónapja voltak megnézni akkor 800ért nem adtam oda...azért nem vitték el 850be mert hogy milyen csúnya a hátsó felni..na hogyne
ismerős...az ilyen vizsga