Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enduró DR-Z vel is elég jól lehet azért csapatni a futómű egy kicsit puha marad akármenyire rátekered de kezdő supermotonak nagyon jó szerintem .
Szió! Én még nem hallottam róla, de elég kemény!
Maximálisan nem motorozol?
jo, hat en mindig maximalizmusra torekszem :D
Sztem egy darabig teljesen jó lesz a krosszfutómű, még az enduro DRZ-vel is milyeneket lehet menni pályán (lásd bors), a krosszé meg attól _sokkal_ keményebb!
a futomu nem lesz tul nyero, szerintem meg maxra felpumpalva is tul puha, de ez sokmindentol fugg, nekem a drzre a 6dugos beringer a radialis pumpaval olyan 80e magassagaban allt meg (ebay), a kerekek olyan 200e, mast egyelore nem nagyon kell piszkalni rajta sztem, ez csak 4 sebesseges meg ugye?
Én úgy tudom, SX250-ből épített SM volt, ráadásul a gyereknek minimális motoros tapasztalata volt előtte...asszem az ilyen esetekre szokták mondani hogy "aki hülye haljon meg", de azért nem (mindig) kéne szó szerint venni
chevy: kösz, frankó az a szett, de nekem vami olcsóbb kéne
Pedig az SC-nek még keskenyebb is az ülése mint a 640-esé!
Ha elég nagy a tempó akkor nem olyan unalmas azért...
Hali!
Azért jól küldöd :
"nem vagyok valami nagy motoros" RM-Z450
Szia.Itt hirdetnek SM komplet szettet http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Hali!
Van egy RMZ-450-em. Teljesen gyári rajta minden. Szeretném supermotora átalakítani. De mivel nem vagyok nagyon nagy motoros ezért segítséget kérnék, hogy ilyenkor mit kell állítani a futóművön stb. valamint érdeklődnék hogy mennyiért jutnék használtan kerekekhez.

Lécci segítsetek.
Köszönöm.
Hi!
A Kakucs-ring Kakucson van.
Mi is emiatt szenvedünk,hogy nincs semmi pálya.Asszem Gyöngyös van legközelebb.
Oszt neked Lillafüredről Eger felé nem elég jó?
G
Te Huligán, mennyibe került erre a motorra az Aprakovic? Most néztem a boltban, és horribilis ára van. Újonnan vetted, vagy volt használtban is? Az a baj, hogy az enyémre is kettő kellene és ez nagyon megvadítja az árat.
2005.aug.11.-én 18:36-kor
amint látod
Ja eldobtam de szerencsére csak a bukógombák meg a kézvédő ért le.
2003 szal 4
szerintem már van vagy 4 vagy 5 is
Huligán ezt a ktm-ből kettétőrt ropi csinálást mikor intézted? És te megúsztad?
Hali! Zoli ledodott a berg?
Hol van a kakucs ring ?. miskolchoz közel nem tud valaki jó pályát ?
Danika minek a koptató he
Csakkó! A DRZ- vel sokáig tartana mert debreceniek vunk Itt is népszerü, mert a helyi suzuki kereskedő is drz-smezik , bár Ő felpiszkálta vagy 50-60 lovasra, most éppen árulja. A 400SMröl annyit csak hogy bármennyire is fikázzák, nagyon felhasználóbarát kis gép és ha valaki elég tökös még tecnikásabb pályákon a nagyobbak elé is férkőzhet vele, a várostáblán belül csapatni-mutatványozni meg b@szottegyszerü vele. Ja és szinte nem lehet kártteni benne! Mig egy Bergre minden héten költhetsz!