Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á, a cicikisebbítés nem lenne elég, ahogy elnéztem a képeket, attól lejjebb is "túl" nőies vagy!
abban én is benne vagyok
szeva Sanya! Dávid(Faisst) kérdezte a cross edzést... jövőre lehetne szó olyanról hogy összefutunk Kakucson és tanítgatsz némi "alamizsnáért" ?
Ha levágatom a hajam meg elmegyek egy cici kisebbítő műtétre,akkor talán van esélyem arra, hogy férfinak nézzenek.
Ha csak úgy menne, hogy megszervezek 1.
Üdv Szervez1et tavaszra .
Azért ahogy elnézem a kolleginát, még bőrben is nehéz volna álcáznia magát!
Bőrben- bukóban úgysem látszik!
Csak miután agyonverted a hímeket jönnének rá. . .
Én is indulnék supermoto versenyen, ha lenne női futam . Szívesen kergetőzöm. Talán majd egyszer lesz rá lehetőség.........
Cső SMHOOLIGAN! nagyon jól nyomod tényleg egyszer ha a pannónia ringen Super motyózol akkor szólhatsz ha gondolod és megnéznélek szívesen!Én Ostffyasszonyfai vagyok 2 km re van a pályától(Pannónia Ring)
csak ennyit akartam amúgy mégegyszer is nagyon jól nyomod! grat
Na ja...
Ezért ők a NAGYOK
1M
GD mennyié vesztegeted a KTM-et?
Ahol én 2 alapjáraton alig bírtam lebirkózni a traktoromat, ott Cervantes 3. teligázon lapján fordult és úgy dobálta át egyik oldalról a másikra a gépet, hogy az valami beszxrás-beh#gyozás...
Sejtettem, hogy ez lesz a válasz.
Hát asszem ebben az életemben már biztos nem fogok tudni megtanulni motorozni ha 100 évig élek se...
És az eredmény?
Itt azért hogy mi is végig tudtunk menni a pályán jobban össze lehetett hasonlítani az ő sebességünket a sajátunkkal...
Erzbergben láttátok volna őket, nagyon kemény volt!
Gyönyörü ez a felni.
kösz
Nem,az utánpótlás open, ott lehet kezdeni a kariert!
Az open a leggyengébb? Mert én nem nyomom anyira jól mint a hooligan .
De azért kipróbálnék egy ilyen versenyt.
Mi az,hogy profi?Azok profik a sportban akiknek fizetésük van(foci:megye 3 ott is van)itt önálló gazdálkodó vagy abbol mocizol amid van,max 1-2 aprópizt össze lehet kuncsorogni de ez néhány nevezésre elég!(Nem mindenki kökike,hogy ebböl él a család!)Le kell tesztelned magad ,mit tudsz!
Prestige-be profik mennek baszki