attól hogy olyan nem biztos hogy ugyanakkora széles. Ugyanolyan formájú öntött kerekekből csinálnak többféle szélességben is. a mitokeréken a trácsa miatt forditva kell betenni az elsőkereket a bergbe . Meggondolandó.
akkor lehet elnéztem mert elég brutál volt:Dde majd holnap elhozom töle ozt megnézem:Duj gumik vannak rajta valami briestone vagy mine nem néztem !de azt mondjátok meg h az akront felnik jok e?
hát nemtom sztem nagyobb nem lenne jo!de it most a tengelytöl félek meg h honna szedek rá elsö tárcsát ami 6ponton rögzithetö:Dmajd a héten hozom el beleprobálni:D
üdv!ma néztem egy supermoto szettet a bergbe!akront 3.5ös a hátso kerék az elsö meg 2.nemtom mennyi:Daz a lényeg h egy cagiva supercitybe vagy mibe volt bele lehet operálni a husibergbe?50kp sztem megér:D
Nem nagy szám. Az a baj hogy a telefon csak rövid vidit tud felvenni így mire még egy kicsit meghúztam volna a fülét befejezte a felvételt . Am lehetne egy kérdésem? Én még sose voltam gogo-n de szeretnék menni. Hogy az kb mikor szokott lenni vagy előre láthatólag hol lesz?
neked a géped pöpec. dobj be ide egy képet
hanyas berg?
supermotora 4.25 4.50 5.00 -colos felniket használnak ilyen kaliberű motorokba