Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahová elférne a szilikon, ott elégedett vagyok a méreteimmel a többi helyre meg elképzelni sem tudom...
Nem is értelek..................... pedig olyan sexy lennél!
Ha már lehet választani: inkább oda, mint ide...
Oks, lejegyeztem a dátumot!

Tudod, egy kis szilikon ide-oda, aztán már jó is!
Mostan épp e...
halandzsa forevör : link
tyű mivanitt
Ha minden jól megy, akkor jan.29.-feb.1 kint leszek a Tátrában hószán túrán, de azon kívül bármikor !

( p.s. Szépülés ? Hova már ennél szebbre... ? )
felvettél már msnen?
Nem röhög! Ha azt írta volna, hogy " Ok, akkor majd nyáron " már rohantam volna L.A.-be, hogy kilopjam a DeLorean -t az öreg M.J.Fox garázsából !

Mit vigyorgunk?
Úgy számolom, hogy olyan 2-3 hét múlva lesz esedékes egy kis szépülés.
Addigra számolj velem!
OK - nem sértődöm meg, ha az egészen közeli jövőben lesz ez a találka...
Tudod, hogy engem nem kell a szavamon fogni!

Majd szólok előre, hogy mikor lépek haza, aztán összehozuk a talit, de sejtéseim szerint, akkor még nem + fokok fognak repkedni!
...a bajok akkor jönnek mikor lassan mész, ugye ...gyorsan sosem volt még eddig tehát a gyorsaság nem fáj, csak drága
én elhiszem de nem merek gyorsan menni
Vigyázz, szavadon foglak... ( ha esetleg 1o-15 C + időben jönnél /végre/ megtudnád mi az a "sor4ereje" )
Sokan nem hiszik el , hogy mitől lehet gyorsulni,hát a jó TELESZKÓPTÓL...és ez igaz minden szakágra
igen igen

majd ha nyerek a lottón
Na ez a kütyüzés a szakma az más...olaj szint, viszkozitás, egy két lik ide oda, átvariálni a szelepeket vezetési stílusra, speckó kütyük, beállítási paraméterek száraz, esős pályára, melegre, hidegre de a jó papi s holtig tanul ez csak egy két apróság, a komoly dolgokat már le se merem írni
Na majd ha szétkapom meglátjuk mit mutat
csak tele már el ez az egy hét és mehetnék vigan szerelni a garageba
még van a jövöhéten pár redvás vizsga aztán szerelés orrvérzésig
ne azt mondtam ne hívd fel , csak az ilyen szakik módjával adják az infót, főleg azoknak akit nem ismernek de, ha rám hivatkozol talán drágább lehet
szétszedni-kicserélni(szimeringet csúszógyűrűt)-összerakni. ehhez nem kell kurva komoly szakma
szétszedtem már eztazt és mitöbb össze is raktam és működött is ezzel men lessz gond