Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De tom, azért lopják
hali. hol lehet rendelni?
nemtudod hogy a varázsszőnyeg megfizethetetlen?
Nem a szövését kérdeztem hanem az árárt
ez varázs szőnyeg
És a szőnyeg mennyi
Rendelve egy xxl de, te vay a butyikos te tudod, a kis csira testemre kellene
Akkor gyere át az erő sötét oldalára, itt van bőven...kuuuuhhhhkiiiihhhhh, kuuuuhhhkiiiiiihhhh...
pöpeec!
made in austria belsejében KTm logo 5500 ról leárazva
3990
mennyi volt az ára?
Na megjött az első cucc a motoromhoz
Akkor mond meg neki hogy egy Vortex elektronika is van még rá!
eredeti SXV supermoto kerék garnitura 3,5x17 és 5,5x17 piros eloxált vadi új 0km 220.000Ft (Tárcsák nélkül)
erre szerintem mutant ráugrik!
Motosoknak pimping!

Elado Carbon tank és Carbon segédváz Honda CRF 450re

irányár 350.000Ft új ár 2800 Euro

leltár utáni nagy takaritás!
Ahogy Giraffe64 írja, elösször összeszereltem majd paípirra felrajzoltam, utánna vékony alu lemezből kivágtam összepróbáltam, majd vastag aluból az egésszet kívágtam.
Hölgyeim, és Uraim! Rendelhető, az első, igaz második designak szánt, póló! Csak fekete színben, minden méretben. Megrendelés esetén türelmet kérek, ugyanis a gyártás a hét 2dik felében kezdődik!

ára: 3900Ft
Általában minden nap elolvasom a fórumot, de erőm már nincsen írni is bele.
nem hinném hogy szükségem lenne rá te kis faszfej
Onnan tudod, hogy megméred. Ha megvan a tárcsa, és a nyereg, akkor összeszereled, kihézagolod a betéteket a tárcsához, hogy középen legyen a nyereg, és kiméred... Van az egyszerűbb megoldás, ami kevésbé mutatós, és van a bonyolultabb, ami esztétikusabb...
640-660-ban nem volt, a Brembo radiális pumpa is a Factory replica sajátsága volt, de már lehetett KTM cikkszámmal rendelni...
Ki sokat alszik keveset él, és sok mindenől kimarad ...mondjuk neked most inkább pihenned kellene sokkal többet
Szép munka ...ezt jó tudni kitől lehet rendelni egy spécit