Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Spiegler biztosan gyárt az Arany Brembohoz adaptert, mert nekem is az volt. De szerintem a Braking is...egy ügyes gépműhelyes csinál alumíniumból egyébként...Az a jó nyereg amiben 30-34-es dugattyúk vannak, ahhoz tökéletes a 16-os radiális pumpa.
Nem akarok belevaúú de, a gyáriak mint ha 310ek lennének
én nagyon drukkolok neked, hogy legyen! mondjuk egy Gozzini replica!
le maradt az eleje: "jól látom....."
látom, hogy 46os méret?
Nem, nincs TM-em tudod jól. (de még lehet )
Csimma eladó!
Alpinestars Tech 7 jó állapotban Miskolcon 20/9214102 40000 péz
a TMre?
nekem a 660ason hagyományos van, az smr-en meg radiális. igaz van önsúly különbség is, de az smr az vaúúúúgyágyágyáhhhhhhh
Ha beleugrasz egy ilyen szettbe amit beraktam az előbb és ez feleslegessé válna akkor lehet hogy érdekelne.
brakingwave
(ktm parts 58409060200)
Milyen 320-as tárcsád van?
OK! Köszi!
KÖSZI!
Ez nem is rossssszzz! Ugyan van egy zsir új 320-as tárcsám már. Ezt hol is láttad?
Lemaradt a képről, de ez a Parillánál van.
ITT
Itt is van.
Köszi!
Ha már a témánál vagyunk:
http://totalbike.hu/technika/radialfek/
és attól jobb lessz a fékhatás?
Nem ragaszkodom a radiális féknyereghez sőt... csak a főfékhengerből kéne mindenképp az. De kedvemre való volt giraffe64 válasza. Valami mezei 4 dugattyús brembo-t választok valszeg. Csak át kell gondolnom, hogy a felfogatáshoz milyen adaptert tudok beszerezni. Az 525 EXC csavartávolsága 95mm a brembo nyergek meg ha jól emlékszem 65mm vagy 40mm. 40-eshez már láttam adaptert a neten...
Pont annyi a különbség
mi a külömbség a felfogatáson kívül ezt nemvágom
Parillánál pont most vannak ilyen szettek akcióban elég jó áron!
Én egyáltalán nem is értem ezt a radiális féknyereg-mániát...a konkrét versenysporton kívül van ennek bármi értelme