Megjegyzem jó lett...emlékszel még a villa csavarjainak távolságára? Honnan tudtad, hogy mennyire kel kiemelni? És milyen vastag legyen az adapter?
160 EURO-ért láttam a neten, ez eléggé elgondolkoztatott...
Én 16-os főfékhengert használok (legalábbis annak vettem) 6 dugós nyereggel amiben gyári utcai betét van, ami elég erős ahhoz hogy ne fáradjak el viszont ha belekapok a fékbe akkor sem esek orra.
giraffe64!
Tehát a 16-os pumpát megvehetem 30 és a 34-es 4 dugattyús féknyereghez?
Gondolom minél nagyobb a nyeregben a dugattyú, vagy több van belőle pl 6 esetleg 8,
annál nagyobb belső átmérőjű pumpa kell....
Már csak azt kéne tudnom, hogy honnan lehet tudni egy féknyeregről, hogy mekkora dugattyú van benne?
46-47-es gyárilag de nekem 45 1/2 a lábam és simán kényelmes volt nem lötyögött.
Igaz hogy a csatokat jól össze kellett húznom,de nagyon kényelmes csizma.szerettem
Még is csak fékről van szó ! LC4-ben volt radiális munkahenger?
160 EURO-ért láttam a neten, ez eléggé elgondolkoztatott...
Tehát a 16-os pumpát megvehetem 30 és a 34-es 4 dugattyús féknyereghez?
Gondolom minél nagyobb a nyeregben a dugattyú, vagy több van belőle pl 6 esetleg 8,
annál nagyobb belső átmérőjű pumpa kell....
Már csak azt kéne tudnom, hogy honnan lehet tudni egy féknyeregről, hogy mekkora dugattyú van benne?
Igaz hogy a csatokat jól össze kellett húznom,de nagyon kényelmes csizma.szerettem
beugrottam a Promotoba, láttam a bringádat meg a Kornél féle vevőfogó karbontankot.
Jövőre ?
Én ezzel tolom de őszintén szólva csak picit jobb mint a Berg öntött tárcsa hagyományos 6 dugós verzió.