Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóestét
icsit lepihenek és rég nem látott arcok jelennek meg mutant és gorazs személyében!
40e még bele is férhet a keretbe. Meg hát a főfékhenger legalább ne legyen lelakva.
Még is csak fékről van szó ! LC4-ben volt radiális munkahenger?
Megjegyzem jó lett...emlékszel még a villa csavarjainak távolságára? Honnan tudtad, hogy mennyire kel kiemelni? És milyen vastag legyen az adapter?
160 EURO-ért láttam a neten, ez eléggé elgondolkoztatott...
Az-Az Lucas, saját készítésű az adapter.
Ha bemész egy KTM kereskedésbe, akkor megmondják, hogy melyik évjáratú LC4-ben volt ilyen, és rendelni is tudsz egyből. 40 körül lehet...
Ez egy 6 dugattyús LUCAS? Hol vettél hozzá adaptert?
talán a pirosra tuningolt váz miatt
Én 16-os főfékhengert használok (legalábbis annak vettem) 6 dugós nyereggel amiben gyári utcai betét van, ami elég erős ahhoz hogy ne fáradjak el viszont ha belekapok a fékbe akkor sem esek orra.
giraffe64!
Tehát a 16-os pumpát megvehetem 30 és a 34-es 4 dugattyús féknyereghez?
Gondolom minél nagyobb a nyeregben a dugattyú, vagy több van belőle pl 6 esetleg 8,
annál nagyobb belső átmérőjű pumpa kell....
Már csak azt kéne tudnom, hogy honnan lehet tudni egy féknyeregről, hogy mekkora dugattyú van benne?
46-47-es gyárilag de nekem 45 1/2 a lábam és simán kényelmes volt nem lötyögött.
Igaz hogy a csatokat jól össze kellett húznom,de nagyon kényelmes csizma.szerettem
Azt nem értem, hogyha a telókat és a féket is megvetted, akkor miért árulták még mindig 1.200.000-ért...
igen
Ezt is megvetted a Molnár-féle CRF-ről?
Jó tentikézést
idén
További jó fórumozást! --ok!Csao.
...jövőre nyugdíjj de, idénre még összekapom magam ha a zisten is úgy akarja
Én most rendeltem a beszállítónktól valami nevenincset 600ért, crossra is tök jó
Szeva Sanya,
beugrottam a Promotoba, láttam a bringádat meg a Kornél féle vevőfogó karbontankot.

Jövőre ?
csak a fej más
te bárholbármikor
Na millyet Pappa?
Most néztem az universalmotornál 2800.Megéri mert nem sok kell belőle a láncra, és nem szórja szét mindenfelé!
A 16,5" az oka a kisebb átmérőnek.
Én ezzel tolom de őszintén szólva csak picit jobb mint a Berg öntött tárcsa hagyományos 6 dugós verzió.