Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hétvégén kezdjük a nyomást, addig jó lenne, de a továbbiakban is van rá lehetőség, mert lesz raktárkészlet!
de nem maradok motor nélkül gsr-t szeretnék
töbek köszt azért is adom el mert ti már csak jóformán pályáztok és nincs meg a csapatom hozzá
A pólóból meddig lehet rendelni?
Raktam fel egy kis rövid vidit a DRZ-ről hogy milyen hangja van a raptorral. fél perces unaloműzésnek jó lehet
Zsoolti meg megveszi a TM-et! neked esetleg póló?
ő meg megveszi az enyémet!
nincs mit teso,de nem örülök hogy eladod
csá fater köszi a multheti infokat lehet elkelt a vas jelenleg 2 vevöm is van
uhh meredek!
ezzel a szakadt szarral is sikerült néha gurulnom elsőkeréken, de csak sima gurulás nélkül akármikor kivette a hátulját
csak jónagy paraszt erőt igényelt
Meg volt nekem régebben aluból.Mire bekopott volna a fékbetét,elcsavarodott.Monnyuk lehet hogy valami bilianyag volt összetaknyolva
Amúgy köszi.Vagy 30 deka
Földobja a hátulját bármikor az tuti
Viszont hosszan gurulni nem igazán sikerült,pumpálgatni kellett,folyamatosan egy erővel fékezve még nem érzem.Talán ebben jobb a radiális pumpa
Franc tudja,robogóval jobban ment
így néztem ki
Ez szerintem teljesen jó!
én is voltam kórházban
elég komolyakat stoppie-ztál te ott emlékszel? még rá is kérdeztem!
Firefoxon nyomod? Én sem tudtam belépni, sütiket törölni kellett.
Eccerűen nem tudtam belépni.
A fék témához akartam mondani/írni,hogy ha csak a fék számít,design nem annyira,akkor nem kell olyan mélyen nyúlkálni.Én a képen láthatót kukáztam össze,fémcsővel együtt 30e körül volt.Az átalakító kicsit bumfordi,meg vazs,de hobbizni szerintem elég jó fék.Lehet vele tanulni Engem már Visontán megtanított,hogy hogy nem szabad hozzányúlni kanyarban
Ja és 14-es a felső munkahengerem,állítólag attól lesz agresszív,ha az kicsi.Na ez maxi 2 ujjas
nekem bérgyilkos jött ki

végre valamivel lehet komoly pízt keresni
én is törésttesz bábu vagyok
ez jött ki a nevével: Törésteszt bábu
olyan picsa részeg voltál?