Vennem kellene láncspray-t de nem tudom hogy milyet vegyek. Meg félek hogy a drága testvérem ezt is eldaja mint az előző 2 dobozzal. Azt hitte hogy az övé...
Igen rbf600-ast ...erről van egy vicc, onnan a hajó....tanárnőnek olyan mondatokat kell mondani amiben a béka és a hajó szerepel....3. mondat amit Móricka mond a tanárnőnek:- Béka pod a f@szomat hajó ha nem jó
Egy szőke stewardesst, aki nemrég kezdett dolgozni, behívat a főnöke a reptéri irodába. Azt mondja neki:
- Nos, hölgyem. Hallottam az esetről, ami az első repülése során történt. Jegyezze meg, hogy legközelebb, ha egy utas elájul, a fejét a saját lábai közé kell nyomni!
Beszáll a taxiba egy idősebb de nagyon jól kinéző apáca.
Mennek a városban, de a taxisofőr csak bámulja és nem veszi le róla a szemét.
A nővér nem bírja tovább és megkérdezi miért nézi őt olyan merően. A taxisofőr válaszol: Szeretnék egy kérdést feltenni de nem szeretném megbántani vagy megsérteni vele.
Az Apáca válaszol: Fiam aki annyi mindenen keresztül esett mint én az évek során már mindent látott, tapasztalt és elviselt Isten kegyelmével. Nem hinném,hogy olyat tudsz kérni vagy kérdezni hogy én megbántódjak.
A taxisofőr: Hát nekem mindig volt egy fantáziám, hogy egy apáca megcsókoljon!
Nővér: Ez megtehető de két kondíciója van: (1) Nőtlennek kell lennedés (2) Katolikusnak kell lenned.
A taxisofőr: Teljesen extázisba jön: én egyedülálló ÉS katolikus vagyok.
A Nővér: Akkor húzódj le egy kis utcába és állj meg.
Magállnak és a taxisofőr olyan csókot kap amitől egy utcalány is elpirulna. Visszamennek a főútra és mennek tovább de a nővér észreveszi hogy a sofőr sír. Édes gyermekem mi a probléma kérdezi a nővér.
Taxisofőr: Vétkeztem Ön ellen, nős vagyok és zsidó! Vallja be a taxisofőr.
Az Apáca: Ugyan már nincs semmi probléma én meg Dezső vagyok és jelmezbálba megyek.
Akkor én már nem mehetek a közeletekbe, mikor visontán SM előadás lessz?
Ezt + csak a mihez tartás végett!
Egy szőke stewardesst, aki nemrég kezdett dolgozni, behívat a főnöke a reptéri irodába. Azt mondja neki:
- Nos, hölgyem. Hallottam az esetről, ami az első repülése során történt. Jegyezze meg, hogy legközelebb, ha egy utas elájul, a fejét a saját lábai közé kell nyomni!
Beszáll a taxiba egy idősebb de nagyon jól kinéző apáca.
Mennek a városban, de a taxisofőr csak bámulja és nem veszi le róla a szemét.
A nővér nem bírja tovább és megkérdezi miért nézi őt olyan merően. A taxisofőr válaszol: Szeretnék egy kérdést feltenni de nem szeretném megbántani vagy megsérteni vele.
Az Apáca válaszol: Fiam aki annyi mindenen keresztül esett mint én az évek során már mindent látott, tapasztalt és elviselt Isten kegyelmével. Nem hinném,hogy olyat tudsz kérni vagy kérdezni hogy én megbántódjak.
A taxisofőr: Hát nekem mindig volt egy fantáziám, hogy egy apáca megcsókoljon!
Nővér: Ez megtehető de két kondíciója van: (1) Nőtlennek kell lennedés (2) Katolikusnak kell lenned.
A taxisofőr: Teljesen extázisba jön: én egyedülálló ÉS katolikus vagyok.
A Nővér: Akkor húzódj le egy kis utcába és állj meg.
Magállnak és a taxisofőr olyan csókot kap amitől egy utcalány is elpirulna. Visszamennek a főútra és mennek tovább de a nővér észreveszi hogy a sofőr sír. Édes gyermekem mi a probléma kérdezi a nővér.
Taxisofőr: Vétkeztem Ön ellen, nős vagyok és zsidó! Vallja be a taxisofőr.
Az Apáca: Ugyan már nincs semmi probléma én meg Dezső vagyok és jelmezbálba megyek.