Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó megnyugottam
Ok akkor nem tudakozózok Csak valaki azt mondta nem gyáriak az első telóim és ha nem tudom beszerezni a cuccot akkor gondoltam felhivom

Tudom én hogy kurva komoly szakma, de nekem egyszerüen nincsen szükségem még komolyabb technikára mert amint mondtam a tudásomat így is felülmulja alapjáraton a cucc. Csak arra van most szükségem hogy ne fossa az olajat
Benne vagyok!
A Déczi Suspension csinálja anyyiért
Azt azért elmondanám , hogy a srác nem tudakozó ...de ezt te kihozod anyagárból is biztos, ezt gyorsan meg lehet tanulni, végül is ez nyugatabbra csak egy qurvakomoly szakma de, alap szinten el lehet kütyüzgetni a gariban is ....egy bizonyos szintig
Elhiszem, h annyi, mert van egy simeringem hozzá tavalyról és annak is hétezer fabatka volt darabja.
De 15/15- ért lehet h nem is hozzáértő csinálja, csak olyan ,aki már egyX látta h valahol hogy csinálják
A Yamaha Fehérék is korrektül és nem éhes áron dolgoznak, és már láttak egy pár telót de, mindenki oda viszi ahová akarja, mert ugyi kell a tapasztalat szerzés, csak nehogy sokkkba kerüljön és ezértmég hólapátnyél is legyen...mert nem az erő a lényeg hanem ami ott tartja a kerekeket a földgömbön
dehogy vagyok én hülye 60ezerért...
átszelepelés meg ilyenek nekem meg nem kell mert még nem a futómű fog gátat szabni a motoros képességeimnek, majd ha már nem elég az állitási lehetőség az ugyis 1-2 év mulva fog jelentkezni ( amyenit én pályázok )és akkor nem fogok 100ezreket költeni a telóra hanem lecserélem motorotsul együttt, mert ugye ez sem egy mai motor és nem akarok ilyen nagyvonalú költekezésbe kezdeni
Az meg hogy most szimeringes hát megveszem az olajat meg a szimeringet meg a csúszógyűrűt és megcsinálom magamnak és megspóroltam 30 ezret. A srác száma azért kellett mert majd alkatrészügyben felkeresem, hogy milyen csúszógyűrű kell bele vagy honnan vagy mimiféle
60e egy szimeringezésért
Megpotolod még 500 al és veszel ujat, ne légy hülye
Egy teljes futómű átszelepezés, rugó csere súlyra az kb alsó hangon olyan 150-200 ropi de, az aztán ott van a szeren ...sajna ilyen a technikai szport ,pénznyelő automata ....de van aki ennyit egy nap alatt dob be a gépbe
találtam én szervizt (nekem is szimeringes) 15 a munkadij 15 az anyag - SZÁRANKÉNT
kérlek....
Köszi
ment , talán 2x is
zrider68kukacgmailpont com -ra tolhatod, nagyon mekköszönöm
Készülj sok szabadidővel - most nem úszod meg egy 'mexikói teával' !
Oksi, majd csörizek, ha megint otthon vagyok! Örülök, hogy valamivel jobb a helyzet!
azt megadhatnád nekem is!
nagymatel@freemail.hu
Zé, nem tudok rendeltetni most /pill. de, van egy srác ő nagyon komoly szinten vágja a WP teló szerelést ...dobj egy mail címet
Kezem ok, sőt: TUDOK KUPLUNGOLNIIIII !

Végre stabilan itthon, és már csak egy (azaz 1) alkalommal kell visszamennem, és azzal végleg lezárom ezt a szutyok kórházasdit.

De azért meglátogathatsz - tudod minden jó élmény jól jön, a 'lábadozás' alatt
Szió!

Mizus? Kezed? Otthon vagy már? Nem akarom teljesen szétoffolni a LFP topikot.
Nincs még valami haladás a telószimering ügyemben? 1 darab van még tartalékban de csúszógyürüm nincs 1sem, még most a tél végén szeretném rendesen megcsináltatni.
Elég ha van valami 5let, h hol kapok.
Hát, szellős lett a drága.................
Itten vagyok - monddd, mi újság ?
Az nem jó ha óvszeres a filing de, a másik véglet sem igazán sikk, bár az csak optikailag zavaró, vagy talán ha radírozod a flasztert előfordul6, hogy elfordol6 a tért könyök protektor