neki a kar/gomb egy elektronikát vezérel, ugyanis kézzel nem tudsz pont olyan idejű megszakítást mint ami éppen kell. náluk kéznél van a gomb, nem úgy mint itthon, hogy a váltókar vezérli az elmozdulásával.
1ébként ha a leállító gombbal szakítod meg az ugyan olyan mint amit Currie használ sztem, csak a gombot nyomogatni nagyon idétlen, kell egy kis karocska mint nekik és hüvelyk ujjnak pont kényelmes....én is próbáltam a gombot nyomogatni, egészen jól ment a váltás, csak a zujjam bezsibbadt
a gokart pálya bejárata mellet van egy kis gokart shop. a tulajnál kell befizetni. a bőrruha nem kötelező. kapsz egy matricát és már mehetsz is. 20percenként van váltás, motor és gokart között. jah a tulaj osztrák, és egy szót sem hajlandó beszélni magyarul. mondjad neki SUPERMOTO!
Figyu odamegyek csekkolom a jurót azt már gurulhatok is a motarddal vagy még kevernek valamit?
Kell valami plussz a motorra vagy magamra (gondolok itt bukógomba vagy valami spéci kütyü / börruha kötelező?)
Hol vagy kinek kell fizetni
Kössz mindent !
na ez zér gut
Az osztrákok itt is olyan gecik mint a cross pályán látják még csak kezdő vagy és szopat aládrakja a motort stb ?
Kell valami plussz a motorra vagy magamra (gondolok itt bukógomba vagy valami spéci kütyü / börruha kötelező?)
Hol vagy kinek kell fizetni
Ez a 30 juró mit takar pontosan (depóhasználat víz illany stb)
Pringen mennyibe fáj pár kör a sm pályán
Előre is kösz