Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

negro a torok kéményseprője!
Beszarok mi ez a hightech dobfék ...marhakomoly
mi is lehet ebben a jó?
Beturhálodott a torkom ahhmm, ahhumm
ujra divatba jön a belső fékrendszer
Ma nem jött ki a csévi pincerendészet ellenőrzésre
Bugyurka is gombolt régebben míg nem vett elektronyikát
aki nekem mondta, hogy az váltó elektronika, többször együtt lógott kint a Graves csapattal.
Szerintem nem valtoelektronika, nem eleg preciz, de giraffe tudna ra valaszolni!
neki a kar/gomb egy elektronikát vezérel, ugyanis kézzel nem tudsz pont olyan idejű megszakítást mint ami éppen kell. náluk kéznél van a gomb, nem úgy mint itthon, hogy a váltókar vezérli az elmozdulásával.
1ébként ha a leállító gombbal szakítod meg az ugyan olyan mint amit Currie használ sztem, csak a gombot nyomogatni nagyon idétlen, kell egy kis karocska mint nekik és hüvelyk ujjnak pont kényelmes....én is próbáltam a gombot nyomogatni, egészen jól ment a váltás, csak a zujjam bezsibbadt
Részvétem !
Kössz mindent !
mivel én csekély 360km-re lakom tőle így nagyon keveset, de smhooligan szinte minden hétvégén kint van jó időben
milyen gyakran jártok ofára sm ezni
amikor én voltam, akkor nem volt szemét osztrák motoros. volt egy elég komoly supermotos srác, de őt meg állandóan nyírta Vermes Sanyi.
OKS danke!
na ez zér gut

Az osztrákok itt is olyan gecik mint a cross pályán látják még csak kezdő vagy és szopat aládrakja a motort stb ?
a gokart pálya bejárata mellet van egy kis gokart shop. a tulajnál kell befizetni. a bőrruha nem kötelező. kapsz egy matricát és már mehetsz is. 20percenként van váltás, motor és gokart között. jah a tulaj osztrák, és egy szót sem hajlandó beszélni magyarul. mondjad neki SUPERMOTO!
Figyu odamegyek csekkolom a jurót azt már gurulhatok is a motarddal vagy még kevernek valamit?
Kell valami plussz a motorra vagy magamra (gondolok itt bukógomba vagy valami spéci kütyü / börruha kötelező?)
Hol vagy kinek kell fizetni
víz villany ingyenes a depóban. ez csak a pályahasználat díja!
Kösz

Ez a 30 juró mit takar pontosan (depóhasználat víz illany stb)
napi jegy 30euro
hát akkor kicsit el kell hogy szomorítsalak, mert az idei pályák megdöbbentően hasonlítanak a VB pályákhoz!
Üdv

Pringen mennyibe fáj pár kör a sm pályán
Előre is kösz
Ámérikában sokkal SX-esebbek a pályák, ezért kell a crossosabb bringa, a telókat sem ültetik le 2-3 cm-et.....ez nekem is jobban feküdne....GO Ámériká
hátha megnézem a 2008as AMA futamokat, és az idei VB futamokat, akkor semmire nem jövök rá!