Harag ne legen belőle! De, egy importörtől komolyabb választ vártam volna.
Más!: Ha terem versenyben gondolkodunk, akkor szerintem érdemes lenne a Budapest expo területén is érdeklődni. Francia tulajdonba került, és én úgy tudom elég rugalmasak...
jó lenne valamikor csak nekem már decemberben egyáltalán nincs időm mert 2 hetente ügyeletet tartok,talán januárban,még addig meg is kéne tanulni motorozni
én nézegettem egy időben néhány fedett gokart pályát csak ugy kiváncsiság képpen, voltam a k4ben is . de amugy nem kula hogy ha bedőlsz megfejelsz egy oszlopot? vagy ez hülyeség?
semmi komoly, tenyérnyi felületen csíp a popsimnál a lehorzsolt bőr.
Persze murphy szerint volt közönségem. Néztek, hogy ez a hülye mit csinál, elcsúsztam a motor nem állt le, mondtam nekik, hogy csúszik az út aztán mentem tovább. Utólag szétröhögöm magam annyira vicces lehetett kívülről.
Persze a jódozás után én nem kaptam röhögőgörcsot.
A gáz, hogy holnap krosszozás, finom lesz a mozgó protektor a friss seben.
Szevaaasz Mutant! Ha hiszed, ha nem, én is gondolkoztam egy gyorsan megmelegítem fordulón, de lebeszéltem magamat róla. Ezek szerint jól tettem! Lett valami komolyabb bajod, vagy a gépnek? Mostanában keveset vagy itt fent fórumon.
Más!: Ha terem versenyben gondolkodunk, akkor szerintem érdemes lenne a Budapest expo területén is érdeklődni. Francia tulajdonba került, és én úgy tudom elég rugalmasak...
én már egyszer kiprobáltam 2 éve, kicsit csuszos, de gumi melegitövel megoldható!
szemüveg ügyben mi a stájsz?
látom adatlaodon: szép volt jó volt de kettétört. megkérdezhetem ez mit takar, mi történt a géppel?nameg veled..
Persze murphy szerint volt közönségem. Néztek, hogy ez a hülye mit csinál, elcsúsztam a motor nem állt le, mondtam nekik, hogy csúszik az út aztán mentem tovább. Utólag szétröhögöm magam annyira vicces lehetett kívülről.
Persze a jódozás után én nem kaptam röhögőgörcsot.
A gáz, hogy holnap krosszozás, finom lesz a mozgó protektor a friss seben.