Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a Sanya ez eléggé jól tud bánni a motorokkal
namégegyet
Azért a hátsó telót visszarakhattátok volna !
Csév ...ázéjó a cross mert nem kell gumi melegtő ...1x én is katapultáltam e miatt
Harag ne legen belőle! De, egy importörtől komolyabb választ vártam volna.
Más!: Ha terem versenyben gondolkodunk, akkor szerintem érdemes lenne a Budapest expo területén is érdeklődni. Francia tulajdonba került, és én úgy tudom elég rugalmasak...
mostanában EBSZŐNYBÁNYÁRA (TOKOD) járunk No 3 és 5 kollégákkal. Időnként No 19,26,29 is csatlakozik
Nagyon várom már mikor próbálom már ki az új vasat pályakörülmények között. Biztos nagy élmény lessz
jó lenne valamikor csak nekem már decemberben egyáltalán nincs időm mert 2 hetente ügyeletet tartok,talán januárban,még addig meg is kéne tanulni motorozni
én nézegettem egy időben néhány fedett gokart pályát csak ugy kiváncsiság képpen, voltam a k4ben is . de amugy nem kula hogy ha bedőlsz megfejelsz egy oszlopot? vagy ez hülyeség?
Itt!

én már egyszer kiprobáltam 2 éve, kicsit csuszos, de gumi melegitövel megoldható!
Mi lenne ha összehoznánk egy komáromi teremsupermotot az ottani teremgokart pályán?
Lukító semmi extra sok a meló szerencsére,rendesen motorozhatnékom van
szemüveg ügyben mi a stájsz?
csá!

látom adatlaodon: szép volt jó volt de kettétört. megkérdezhetem ez mit takar, mi történt a géppel?nameg veled..
ezek az élet apró örömei! merre lesz a cross móka?
semmi komoly, tenyérnyi felületen csíp a popsimnál a lehorzsolt bőr.
Persze murphy szerint volt közönségem. Néztek, hogy ez a hülye mit csinál, elcsúsztam a motor nem állt le, mondtam nekik, hogy csúszik az út aztán mentem tovább. Utólag szétröhögöm magam annyira vicces lehetett kívülről.
Persze a jódozás után én nem kaptam röhögőgörcsot.

A gáz, hogy holnap krosszozás, finom lesz a mozgó protektor a friss seben.
huligáánus úr! mi a helyzet feléd? én esténként már simogatom a gépeket!
ja üdv mindenkinek
Helo mutant,remélem semmi komoly sérülésed nem lett. Még a legjobbakkal is megesik ,velem meg főleg
Elől megy a cápa,mögötte a rája ,a remény hal meg utoljára
Remélem
Szevaaasz Mutant! Ha hiszed, ha nem, én is gondolkoztam egy gyorsan megmelegítem fordulón, de lebeszéltem magamat róla. Ezek szerint jól tettem! Lett valami komolyabb bajod, vagy a gépnek? Mostanában keveset vagy itt fent fórumon.
Köszi Lacika! Ez a Koga olyan gyors, hogy ameddig én átgondolom, addig ő kb 24szer földhözvág!Tényleg félelmetes mozgáskultúra!