Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorok is álomszerűek,de a Yamahás kamiont meglátva kihagyott a gyújtásom
egy motor 4 sportra Mx, Enduro, Supermoto, Gyorsasági

ez kell

mi más mint...
vajon miért sxf?
http://www.youtube.com/watch?v... érdemes meghallgatni mivel megy Herfoss
hát nagyon jó lenne, december van és 10 fok... nem kéne bkv z nom
remélem hamarosan meg tudod venni álmaid motorját, és tavasszal tudsz csatlakozni hozzánk!
az már biztos.... csak már motorozni akarok... balesetem óta nem sokat ültem nagy motoron.. csak piten
jó lesz 100%osan
indennek meg van az előnye és az átka is!én is tudnék naphosszat mesélni, de ennek ellenére nem biztos hogy bárkivel is cserélnék, persze észszerű korlátok között!
de aué megvaz az átka ennek is mert 3 műszakban megszakítás nélkül kell dolgozni... szilveszter éjjel is melózok, bár nem vesztettem sokat... az utóbbi időben voltam elégszer bebaszva....
és akkor mondtad, hogy kúúúúúúúúrva soko pénzre van szükségem!
van egy autentikus személy, aki elmagyarázta nekem, hogy az AMA SM bajnokságban, nem olyan váltó elektronikát használnak mint az itthoni rederek, hanem bal kézzel működtetik, a pillanatnyi gyujtás megszakítást. nem a legjobb megoldásnak találom, de a video is bizonyítja, hogy a kis Currie gyerek is ilyennel megy!
HÁT ILYEN FASZSÁGOT H MIÉRT JÁRNÁNAK JÓL VELEm... felmentem internetre aztán megnéztem hogy néz ki egy ilyen és h miről kel hablatyolni

volt egy elég komoly teszt a 2. fordulóban matematika, informatika meg minden szarság vegyítve megírtam aztán 1,5 hét múlva hívtak h fáradjon be az utolsó körre a bértárgyalásra
gyújtás görbét vált!
Csak én nem láttam ilyet vagy tényleg a bal hüvelykújával vált
(legerösebb Husqvarna piac az országban) a világon persze!
Nincsenek titkok, Magyar piac kicsi 3. lagos, ha a németek mint tavaly 20 RR-re tartanak igényt, az olaszok 15-re, ausztrália (legerösebb Husqvarna piac az országban) 25-re, franciák 20-ra stb. akkor hiába fizetem ki azok kapnak akik fontosabbak, ez volt tavaly is, kifizettük, nem kaptunk hol ott csak egyet akartunk, idén ugyan az... kifizettük majd döntenek vagy kapunk helyette megint 2db SMR 510est...

másszoval akkor tudok 100% osan nyilatkozni ha itt van. Ha mást mondok akkor ezért fognak megkövezni, így elfogadod?

amugy meg várok konstruktiv véleményt erröl!
jaja igy má beugrott tudtam hogy 250 4t. meg vanneki pitbájkja is a nagy állatja meg jégmotorozik vele ugy néz ki mint majom a köszörűn
Feka is jó, csak 44-es legyen.
az a gond, hogy nekem mind2 fehér csizma 42es!
Na ja. Ezt akkor mondjak majd, mikor felhívlak, hogy a piros Berik cross csizmákat cseréljük el fehérre!
Azért én még mindig kiállok a Ducati mellet, de azt belátom Magyarországra nem való.
A fotós haverom aki megvette, komoly kutatómunkát végzett szerpentin ügyileg, jelenleg Spanyolországban él.
Tervei között szerepel a Legendás Monte Carlo rally szakasz meghódítása. (Col de Turini) Félelmetes egy út!
Mi lesz vele ha elkészül

Hogy egy kis ontopik is legyen: http://www.youtube.com/watch?v...
De, van még egy vázcserés itthon... Na az ha elkészül.
én már több mint egy hónapja nem ültem motoron!