"Ugyanazokon a tévéműsorokon növünk fel, ugyanazokban az önkiszolgáló éttermekben eszünk, ugyanazokon a vicceken nevetünk. Azonos iskolákba járunk, ugyanabban a politikai rendszerben élünk, a tankönyveink egyformák, a munkahelyünk is. Álmaink, vágyaink egyformák, félelmeink, a magunk és a gyermekeink sorsa feletti aggodalmaink úgyszintén.
Miért van az, hogy mégis ennyire mások vagyunk?"
lehet sokféle módon fizetni, hitelkártya , epasspore click2pay, telefon (aconti) stb.... vannak különböző kreditcsomagok a legolcsóbb 30 dolcsi a legdrágább 160 dolcsi
van nem kevés memberünk aki már 50-60 millió magyar buznyáknál jár ha átszámolom a dollárt nőkre sok pénzt el lehet baszni
de jobban járna ha kurvázik... de hülyék az emberek és mi ebből élünk
másodállásban motorszerelő akarok lenni... de a legjobb az h van egy érettségim meg egy nyelvzsgám , meg egy év tapsztalat egy informatikai cégnél.. ennyit a diplomásokról
osztálytársam a távközléstechnikusival amit én félbehagytam ő megcsinálta.... hát annyit elárulok h nemkicsit keresek jobban
Ez igazi 450 RR, vagy egy épített motor? A replica szó bekavart kicsit! Tuti jó vasnak néz ki, meg ahogy látom pár darab még van ott... Husqvarna 450 RR
Villa, motor, váz soroljam?
Miben mások ezek?
Miért van az, hogy mégis ennyire mások vagyunk?"
Shelby Steele
na most megyek mert nem dolgoznak a ribancok.....
van nem kevés memberünk aki már 50-60 millió magyar buznyáknál jár ha átszámolom a dollárt nőkre sok pénzt el lehet baszni
de jobban járna ha kurvázik... de hülyék az emberek és mi ebből élünk
osztálytársam a távközléstechnikusival amit én félbehagytam ő megcsinálta.... hát annyit elárulok h nemkicsit keresek jobban
Husqvarna 450 RR
De be is fejezem, mert kezdünk elkanyarodni szegény mikulástól.