cégünk Adult tartalmu oldalakat üzemeltet mint pl :) világ legnagyobb fizetős oldala.... toplistán a 30 akárhanyadikak vagyunk olynakok közt mint a google, youtube stb...
én az Adult Webmaster Empire része vagyok de nem mi pózolunk a kamerákba
Közvetlenül a gumi fölé szerelhető első sárvédőt keresek, olyat mint ami az újabb 690 sm-en is van, vagy ami a rally motorokon is található.
Gyáriban nem létezik utángyártottban még nem találtam.
Zavar, ha esőben vagy vizes úton motorozom az első kerék az arcomba nyomja az összes saras vizet
Illetve a képen látható ledes hátsó lámpát hol lehet beszerezni?
Találtam egyet de nálam ez má a szövegnél megbukott.... pályát nem látott, soha nem egykerekeztem vele, persze nöi tulaj nem dohányzó az anyukám járt vele a boltba
körülnéztem hidd el. Amikor elkezdtem nézegetni 1,2mill volt a határ és nyilván zsebben nincs ennyi pénzem tehát egy része hitelből lesz megoldva, és fontos számomra h szélsőséges esetben is egy év alatt vissza tudjam tolnia felvett összeget, és ha azt veszem h havi szinten ha elteszek a fizumból 100 k t akkor ez sikerülni is fog.
Ez a motor bőven a kereten belül van, 1,1 ért nevemenen van stb...
Az előnyére szól még h gyakorlatilag lánkerekek, lánc, fékbetétek, olaj olajszűrő ki ill le van cserélve a szervízkönyve szerint, közvetlen azután h felvették a kereskedésbe pár hete. Ez se mindegy h jó teszek fel veszek egy évvel újabbat de ezeket egyből cserélhetem mert akkor rögtön egy 40 000ft s szervízzel indulok, mert ha már megvettem akkor kitudja előző tulaj mikor cserélte le az oil meg a szűrőt.... stb
Volt már nem egy motorom sőt... szoktam szerelgetni őket áll most a garázsban 1-2 cross ami felujításra vár, De mindig ezen szisztéma szerint választottam ki a "jövendőbelim" és még nem futottam bele zsákbamacskába
De mondom, ilyen értékhatárban mutatsz nekem jobbat, kevés km (jó mondjuk ez egy könnyen manipulálható dolog) szívesen megnézem, sőt lehet h meg is veszem ha jobb és megéri.
Én azért nagyon szkeptikus lennék a garanciavállalással... Szerintem nemigazán tudod érvényesíteni. A kopó alkatrészek szóba sem jönnek, fék, kuplung kizárva, hiszen használt a motor. Ha a motornak lesz baja, akkor széthajtottad, vagy sokat egykerekeztél vele, nem kapott olajat és azért ment tönkre. Ha egyet esel vele, akkor meg mindent arra fognak.
Ennyiért, vagy egészen kicsit többért a következő modellt is megkapod, mert ez még az előző változat, egy kipuffal.
A fentiek a magánvéleményem, nyitott vagyok a vitára.
Sziasztok!
Jo multkorába valaki linkelt be egy weboldalt, egy külföldi (amerikai) oldal volt, és csak full SM dolgok voltak fent. Ha vki tudná még a cimét akkor ne tartsa magába
én az Adult Webmaster Empire része vagyok de nem mi pózolunk a kamerákba
Közvetlenül a gumi fölé szerelhető első sárvédőt keresek, olyat mint ami az újabb 690 sm-en is van, vagy ami a rally motorokon is található.
Gyáriban nem létezik utángyártottban még nem találtam.
Zavar, ha esőben vagy vizes úton motorozom az első kerék az arcomba nyomja az összes saras vizet
Illetve a képen látható ledes hátsó lámpát hol lehet beszerezni?
Ez a motor bőven a kereten belül van, 1,1 ért nevemenen van stb...
Az előnyére szól még h gyakorlatilag lánkerekek, lánc, fékbetétek, olaj olajszűrő ki ill le van cserélve a szervízkönyve szerint, közvetlen azután h felvették a kereskedésbe pár hete. Ez se mindegy h jó teszek fel veszek egy évvel újabbat de ezeket egyből cserélhetem mert akkor rögtön egy 40 000ft s szervízzel indulok, mert ha már megvettem akkor kitudja előző tulaj mikor cserélte le az oil meg a szűrőt.... stb
Volt már nem egy motorom sőt... szoktam szerelgetni őket áll most a garázsban 1-2 cross ami felujításra vár, De mindig ezen szisztéma szerint választottam ki a "jövendőbelim" és még nem futottam bele zsákbamacskába
De mondom, ilyen értékhatárban mutatsz nekem jobbat, kevés km (jó mondjuk ez egy könnyen manipulálható dolog) szívesen megnézem, sőt lehet h meg is veszem ha jobb és megéri.
Ennyiért, vagy egészen kicsit többért a következő modellt is megkapod, mert ez még az előző változat, egy kipuffal.
A fentiek a magánvéleményem, nyitott vagyok a vitára.
Jo multkorába valaki linkelt be egy weboldalt, egy külföldi (amerikai) oldal volt, és csak full SM dolgok voltak fent. Ha vki tudná még a cimét akkor ne tartsa magába