Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meséld már el hogy azok akik szerepelnek az élö videokon azok hogyan keresnek ezen pénzt,?
na lassan indulnom kell melózni éfél körül leszek ismét
ilyen szémítógépbuzerátorféleség vagyok de tény h majdnem annyit keresek mitn fateromék
cégünk Adult tartalmu oldalakat üzemeltet mint pl :) világ legnagyobb fizetős oldala.... toplistán a 30 akárhanyadikak vagyunk olynakok közt mint a google, youtube stb...
én az Adult Webmaster Empire része vagyok de nem mi pózolunk a kamerákba
Értem...tehát Őfelsége 008-as ügynökéhez van szerencsénk
Hassonló LED-et : www.husqvarna-racing.hu
Semmi gond... Te döntésed ...
marad akkor a sufni tuning..
onli kátéem, de azé köszi
Sziasztok!

Közvetlenül a gumi fölé szerelhető első sárvédőt keresek, olyat mint ami az újabb 690 sm-en is van, vagy ami a rally motorokon is található.
Gyáriban nem létezik utángyártottban még nem találtam.

Zavar, ha esőben vagy vizes úton motorozom az első kerék az arcomba nyomja az összes saras vizet

Illetve a képen látható ledes hátsó lámpát hol lehet beszerezni?
ezekkel egy bajom van de ez már tényleg elmebetegség, h nekem fekete kéne
jó melóhelyem van és nem illegális, de sajnos konkrétan nem árulhatom el mit melózok, köt a titoktartási nyilatkozat
A sárga meg a narancs fórumon is előfordult a srác two stroke nicken, rá tudsz keresni.
Ennek a motornak ismerem a gazdáját, azt ugyan nem tudom hogy tényleg nem volt-e vele pályán, de hogy nagyon patika a gép az biztos!
Hűwazz, mit dolgozol Te 19 évesen hogy havi 100k-t félre tudsz tenni belőle?!? Porcukrot osztogatsz a sulik bejáratánál vagy mi
Találtam egyet de nálam ez má a szövegnél megbukott.... pályát nem látott, soha nem egykerekeztem vele, persze nöi tulaj nem dohányzó az anyukám járt vele a boltba
körülnéztem hidd el. Amikor elkezdtem nézegetni 1,2mill volt a határ és nyilván zsebben nincs ennyi pénzem tehát egy része hitelből lesz megoldva, és fontos számomra h szélsőséges esetben is egy év alatt vissza tudjam tolnia felvett összeget, és ha azt veszem h havi szinten ha elteszek a fizumból 100 k t akkor ez sikerülni is fog.
Ez a motor bőven a kereten belül van, 1,1 ért nevemenen van stb...
Az előnyére szól még h gyakorlatilag lánkerekek, lánc, fékbetétek, olaj olajszűrő ki ill le van cserélve a szervízkönyve szerint, közvetlen azután h felvették a kereskedésbe pár hete. Ez se mindegy h jó teszek fel veszek egy évvel újabbat de ezeket egyből cserélhetem mert akkor rögtön egy 40 000ft s szervízzel indulok, mert ha már megvettem akkor kitudja előző tulaj mikor cserélte le az oil meg a szűrőt.... stb
Volt már nem egy motorom sőt... szoktam szerelgetni őket áll most a garázsban 1-2 cross ami felujításra vár, De mindig ezen szisztéma szerint választottam ki a "jövendőbelim" és még nem futottam bele zsákbamacskába

De mondom, ilyen értékhatárban mutatsz nekem jobbat, kevés km (jó mondjuk ez egy könnyen manipulálható dolog) szívesen megnézem, sőt lehet h meg is veszem ha jobb és megéri.
Én azért nagyon szkeptikus lennék a garanciavállalással... Szerintem nemigazán tudod érvényesíteni. A kopó alkatrészek szóba sem jönnek, fék, kuplung kizárva, hiszen használt a motor. Ha a motornak lesz baja, akkor széthajtottad, vagy sokat egykerekeztél vele, nem kapott olajat és azért ment tönkre. Ha egyet esel vele, akkor meg mindent arra fognak.
Ennyiért, vagy egészen kicsit többért a következő modellt is megkapod, mert ez még az előző változat, egy kipuffal.
A fentiek a magánvéleményem, nyitott vagyok a vitára.
ÁÁÁ, sanya én sehol nem vagyok hozzád képest! Csak egy gyenge eresztés vagyok, még lejmolni sem tanultam meg tőled, annyira béna vagyok...
köszi
Szerintem te ebben vagy a legnagyobb bajnok ...meg a száj karattéban
Sziasztok!
Jo multkorába valaki linkelt be egy weboldalt, egy külföldi (amerikai) oldal volt, és csak full SM dolgok voltak fent. Ha vki tudná még a cimét akkor ne tartsa magába