hát körülnézek még a 7végén, de lég szegénye s kínálat, mindenkinek kell a pénz ... szomorú h ez e helyzet de ez van.... de a fekete prestige ről még mindig nem tettem le
szezon elején (álltalában akkor kell) ugy el viszik azt a 100db-ot hogy tavaly majdnem délafrikábol hozattam egyett. de aztán olyan drága volt hogy hagytuk.
Akkor Ádám ilyennel megy jövőre, az Európabajnokságon?
Valahol azt nyilatkoztad, hogy elkapkodják ezeket a motorokat, igaz ez is használt, de hozzá lehet jutni szerintem.
A VB cím jó ajánlólevél, komoly technika lehet ez a vas.
Na megyek mert holnap vágunk ....megborotválkozom nehogy engem szúrjanak torkon...ha nem lesz mit legfeljebb a szomszédot a gerendáról vágjuk, le (Hofi)
thx mester! még nem biztos hogy lesz belőle valami, csak 20 perce láttam a hirdetést, írtam a tulajnak, de nem lenne rossz ha meghozná a jézuska máshonnan úgyse lesz sm-kerekem köv. őszig.
A hardi gumik szoktak kikopni a hátsó agynál, amúgy olyanok mint a többi....8-as, ütések,küllők,csapágyak ezek házai épek e, lánckerék,tárcsa felfogatások nincsenek é kiszopósodva, ilyesmire ......
Hellótok! A fenti motort nem ismeri valaki közelebbről? Mert lehet lesznek sm-kerekeim belőle
Csak nem tudom mennyit érhetnek - meg hogy az enyémek mennyit érhetnek... Nagy baj nem lehet egy ilyen felnivel, ha nincs benne 8-as meg tojás, nem? vagy be lehet szopni valamivel? (gondolok itt az agyra mondjuk - nem tudom milyen hibaforrások léteznek egy ilyenen)
igazi amatőr módon sikerült elcsúszom a" csak megmelegítem kicsit" forduló alatt.
Hihetetlenül csúszik a hideg slick!