Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eurosport 2
Te mikor kommunikáltál utoljára a Szanival Csak mert a Berget már vagy fél éve eladta...
Laci tudod mi jutott tegnap az eszembe? véletlenül bekapcsoltam a TV-t és ebben a szemét MegaSzarban, az egyik döntős arc úgy néz ki mint Te!
Szaniszló barátomnak is ( sanya szerintem tudja kiről van szó- elég ügyesen motorozgat husabergel) gaerne csúcsmodell csizmája van és nagyon dícséri! Motorinfóban tesztel a srác néha felvillan csizmástul
nekem sikerült összehozni!
Raptor csabinak Gaerne van, igen komoly Csizma!
Nekem a sidi a best!
Ezek összeférhetetlenek
A meg Veriknek is van az a csuklós fajtája, na az már éléggé ott van
Egyébként, nemtudom figyelitek-e a képeket de én simsonnal speed csizmában crossoztam, ugyhogy ne legyetek már pitiánerek

na ez a keró az pedig a hejbenfordulós volt
hát sidivel spidezni az a spidi röviden
sajna még nem tudtam összehasonlítani csak ezzel a berik-el. de sokan esküsznek a Gaernre-re meg az Alpinestars-ra. Én hiszek nekik és hiszek neked!
hát én sem merek speed-ezni!meg tudlak érteni!
sry. SIDI helyesen.
.........aFox nagyon jó rucikat és sisakokat csinál de, csiziben nem a beszt
ok,
Van egy sidi csuklós SM csizmám, de kell mellé egy full cross csizma.
Az sxv-vel próbálgattam a speed stílust, a kiscsizmával, de nem járható út a számomra.
FASZA. NEKEM jovolt csak kibaszott sokat kellett várni.addigmeg dugozott a szesz.
180
spidi 10pont
Sanyikaaaa túl sok X-aktákat néztél hogy ennyire titokzatos vagy?
Anyám terence hill ......de ez inkább egy kerónak tűnik nem olyan 108fokos egy keréken és helyben fordulásnak...de bots, hogy koppintottalak
most ránéztem melyik az a csizma. én a helyedben el merném cserélni!
reggel 8 kor értem haza
a simson is tudott ám táncolni
vannak akik nagyon jó rucikat tudnak, mások csiziket, szemcsiket, sisakokat de.......