több részleg van. vannak a programozók akik ugye nem kell mondani mit csinálnak. azokon belül is van több részleg.
mi a support részét csináljuk a dolgoknak.
én a risk managment osztályon vagyok mi döntjül el h ki jöhet az oldalra és ki nem www.duodecad.com itt nézhetsz magadnak állást, mert keresnek még több posztra embert
Azért tettem idézőjelbe hogy "halálra" keresed magad, mert ez nem az - ez volna a normális (mikor mondják, hogy ez meg az milyen drága, én azt szoktam válaszolni, hogy nem az drága hanem mi keresünk kibaszott keveset)!
Amúgy teljesen megértem hogy büszke vagy, sztem mindenki az volna a helyedben.
nem vagyok gazdag se burzsuly csak igyekszem... az exemtől megkaptam h nem csinálok semmit nem törekszem semmire (miután kirugtak az előző helyemről).. ő meg szakított velem, és akkor megfogadtam h kihozom magamból a maximumot, és megmutatom... most vmilyen szinten egészséges büszkeség tölt el, mert 1 hónap alatt többet villantottam mint egy korombeli évek alatt... vérszemet kaptam kurvára... nem veszem lazábbra az biztos
azt meg szabad kérdezni, hogy konkrétan milyen munkával járulsz hozzá az oldal üzemeltetéséhez? csak azért érdekel, mert én info-mérnöknek tanulok, és kíváncsi vagyok, hogy merre hány méter...
Nekem mondjuk nem tetszenek az ilyen flash-es csillivilli oldalak (mielőtt mondod, a ktm.com is csak egy fokkal jobb), de ettől eltekintve nem rossz.
A WR300 meg
Heimer is ezzel megy, vayg Ő SMR-el?
Mondjuk lehet nem volna hülyeség, legalább elterelné a figyelmemet a fájó pofámról...
mi a support részét csináljuk a dolgoknak.
én a risk managment osztályon vagyok mi döntjül el h ki jöhet az oldalra és ki nem
www.duodecad.com itt nézhetsz magadnak állást, mert keresnek még több posztra embert
Amúgy teljesen megértem hogy büszke vagy, sztem mindenki az volna a helyedben.
Nekem mondjuk nem tetszenek az ilyen flash-es csillivilli oldalak (mielőtt mondod, a ktm.com is csak egy fokkal jobb), de ettől eltekintve nem rossz.
A WR300 meg