Olyan kérdésem volna hogy valakinek van/volt-e tapasztalata Husqvarna SMR 450/510-zel ?
Jövőre ha minden jól összejön szeretnék beújítani egy jó kis supermoto-t,tesztet neten nem sikerült találnom vagy én vok a béna !Még a Husaberg FS-ek teccenek,de aki tapasztalt ezen a téren annak megköszönöm a válaszait!
okés értem a poént.
Szelephézagellenőrzés lessz az első lépés, nincsen manualom meg semmi infóm, honnan tudom meg pontosan menyyire kell álitani a szelephézagot?
Ha szelep, akkor vagy szelephézagot kell állítani, vagy a rosszabb, ha annyira beverődött a szelep, akkor szelepet, vagy szelepüléket...Ha nem érted a tréfát, akkor inkább igyál...
LaciCRM.Elöször menyél vele majd 1kicsit többet és akkor majd kijönnek a nyügök rajta..ha vannak neki.Ne pánikolj elöre . Használtat vettél de nemfeltétlenül hibásat...
kössz hogy megint trógernek nézel
Én csak kérdeztem bakker hogy miért kell azt a valamit cserélni, mert nem állok úgy anyagilag hogy mondjuk olyat cseréljek amit nem szükséges csak cseréld mert mé' ne.
Nemfogom összebaszni a motoromat mondtam már.
Erre mit lehet mondani? Nem mai motor, és van benne kilométer. Az akár jó is lehet, ha felújították, kérdés az, hogyan? Ha úgy, ahogy te akartad a telót, akkor mosd le, és told be a tv mellé a szobába...
sok hülyeséggel szarom tele a topicot énis nagy általában, de most tényleg érdemi infóra lenne szükségem
Na ettől csak kisebb!
Olyan kérdésem volna hogy valakinek van/volt-e tapasztalata Husqvarna SMR 450/510-zel ?
Jövőre ha minden jól összejön szeretnék beújítani egy jó kis supermoto-t,tesztet neten nem sikerült találnom vagy én vok a béna !Még a Husaberg FS-ek teccenek,de aki tapasztalt ezen a téren annak megköszönöm a válaszait!
Szelephézagellenőrzés lessz az első lépés, nincsen manualom meg semmi infóm, honnan tudom meg pontosan menyyire kell álitani a szelephézagot?
Gyárilag 16 kw-ra fojtva érkezik. Ez papíron és a valóságban is ennyi.
Persze könnyű kinyitni.
Nem nagy meló.
Ez a motor nem erre van!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ez inkább szelep hang, mint kuplung.
Persze csapágyas is lehet, de ezt élőben kellene hallani.
Én csak kérdeztem bakker hogy miért kell azt a valamit cserélni, mert nem állok úgy anyagilag hogy mondjuk olyat cseréljek amit nem szükséges csak cseréld mert mé' ne.
Nemfogom összebaszni a motoromat mondtam már.