Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én vagyok errearra
Na, má meginmá mire ideérek mindenki elhúz ni?
Grabonak lehet hinni! Szavai, általam hitelesítve vannak!
Az én Szálkám nem ezért lett folytonossághibás, hanem a helytelen motorról-leszállási technikám miatt , ha érted mire gondolok . Nem csak én használom ezt a bőrápolási módszert, hanem az sm-es haverok is, ennyi ember csak nem tévedhet .....de most tényleg, meghálálja a ruha, hidd el....
Sziasztok!

Ki mit tud,
holnap lehet pályázni pl: Kecsó, Kakucs, stb nyitva lesznek

Devil: bemásolom ide a linkeket
kamera: http://www.louis.de/_10e795d9c...
bőrápoló:
http://
www.louis.de/_10e795d9c...

Hátha így működnek
sziasztok.
holnap lessz valahol motorozás? délután elmennék valahova.
kicsit más:ha a gumi oldalát ledarálja a lánc attol rosszabbul tapad?mert szerintem egértelmü h igen, de hát kitudja.mert az elözö guminál is arra gyanakodtam,h azért csuszik a bal oldala,és most hozzá jutottam ismét egy ilyesmihez,nem tudom h eggyáltalán felrakjam e....
keni-vájsz, disz lengvidzs
ejnye váddáfákk iz disz pangás hír?
na ezt megint megaszondtam lehet nem kellene annyi matekot tanulnom, már ráment a nyelvtanra...
hát, végülis ha hivatalosan akar versenyezni, akkor sajna ez az egy lehetőség van, ahova irányítani - sajnos... vagy nem
Értem én csak ott technikai infót tud nézni amig itt nemkap infót...
chevy talán ez az a honlap, amitől védeni kellene a lelkes ifjúságot és nem oda irányítani!
Sziasztok.Peti!pl- itt nézelődj www.supermot.hu
Hi rooftop! Mondták, hogy téged kérdezzelek, hogy milyen SM kategóriák vannak magyarországon..
Szóval
VAn valamilyen amatőr, vagy junior?
ne ríííjjjááá!
Paszki,a DRZ topicban nagyobb az élet mint itt
Egyérdekes cikk a TotalBike-ról...

Szívesen segítek, mert hozzám is közel áll ez a márka. Nekem két Ducatihoz volt szerencsém hosszabb távon, de a szárazkuplung fikázását kikérem magamnak! Az való igaz, hogy alapjáraton egy kicsit zajos, de már az alsó tartományban elhallgat, normál használatban pedig hasonlóan tartós, mint az olajos vetélytársaké, és jobban bírja a szélsőséges használatot.

Sőt ha már egy kicsit szakmázgatunk, nagyon érdekes megoldás a Ducati kuplungszerkezete. A japán vetélytársakkal ellentétben a Ducati nem a külső (amúgy is nagy lendítőtömegű) kuplungkosarat rakta tele mindenféle (nehéz) rugós menesztőkkel, hanem a belső kuplungagy magába foglal, ha jól emlékszem, öt pár gumimenesztőt. Ez a megoldás pont a kisebb tömeg miatt jóval hosszabb élettartamú, mint a rugós megoldás. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy sajnos ezt a technikát a vásárlónak kell megfizetni, pláne ha véletlenül elfüstöli a kuplunglamellákat!

Egy rövid sztorival felhívnám a figyelmedet valamire: Három éve sikerült egy 900-as Monsterrel egy óriásit zakózni, természetesen a jobb oldalára, ahol is mint tudjuk a kuplung található. Szegénykém megúszta volna az esést, ha nem a spéci, szuperkönnyű kevlár kuplungfedél óvta volna a kuplungot. Az eredmény: egy felrobbant kuplungfedél, 3 db elrepült kuplungrugó, egy kuplungagy, egy nyomólap, és végül a kegyelemdöfés: a színteres lamellaszett. -160ezer lett a vége. Egyszóval nekem ezek után szimpatikusabb lett a széria lemezfedél.

Félre téve a tanmesét, térjünk vissza az alapkérdéshez. Mit lehet palástolni a kuplung zajjal? Hát természetesen semmit, mivel feltételezzük, hogy kipróbálod a motort, és mint említettem, ha adsz rá egy kis fordulatot, elhallgat a kuplung-zörgés. Típushibáról nem tudok ennél a modellnél, de ami általános a Ducatinál, hogy a szuperkönnyű kerekei elég sérülékenyek, érdemes alaposan megvizsgálni ezeket, mivel a javítás sem olcsó, nem beszélve a cseréről, ha kifogsz egy kátyúsérült kereket. Remélem, tudtam valamennyit segíteni, és nem sokára Ducati-tulajdonos leszel.

Az jooo
csáá!
Én guitar heroe hajnalig
na jó éjt!
vicces lehet...
Namégegy ijet:
Szokták mondani hogy nemmindegy a szopásban hogy mejik végén állsz.
Sajna vannak olyanok akiknek mindegy...
sajtreszelővel is lehet rejszolni....de.....
Az hogy valami rossz az relatív mert egy törött budideszkával is lehet kapálni !
a szavak és gondolatok nagy művésze vagyok!