Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak kósza hír volt. ha jól tudom. csak nem egy új gépet akarsz venni?
ez már régóta fent van nemtudom ez-e azHurkaberg
mi az a válság , én nem vettem észre semmit belőle nem is nagyon érdekel, most a jövendőbeli motoromra koncentrálok (amugy is mindig hidegen hagyott a politika -vagy ez nemaz ? )

ja anyyi hogy talán drágáb az euró vagy mi ez meg pont nemjó mert megyek novemberbe németbe mulatni
Valaki pár napja azt irta itt, h a promotonál jóárasitották a 650sm-et.
Mit lehet erről tudni
aha .. ..
látom te is azt eszed amit eléd tesznek!
Szia(sztok)És aztis mondták hogy igaz fizetsz az ellátásért csak a minőség kicsit más 1 mindennapos pl:Fogorvos ha valamit javit a fogaidon azt garanciával kell csinálnija(mert különben beperlhetik akár több év mulva is...és nem ejnye bejnyét kap )
elmondom neked, hoyg az amcsik igen csak meg voltak rökönyödve, amikor meséltem nekik, hogy itt van TB! náluk nincsen.
természetileg vagy gazdaságilag? mert nem mindegy
nálam nyáron voltak angol, francia és amcsi vendégek. ha az ő véleményük mérvadó, akkor el kell hogy mondjam, egy csodálatos országban élünk!
végre egy felnőtt ember aki lát is nem csak néz!
jó, nem?
nem,én így gondolom. mindenkinek lehet véleménye. de azt ne mondd hogy egy kurva jó országban élünk
Baromság az egész, pont mi nem érezzük annyira mivel eddig is gondok voltak. A média meg tulzásba viszi, pánik, mindenki kiveszi a pénzt a bankokbol. Mesterséges az egész.
na látom te is azt eszed amit eléd raknak!
Gyuri, szerintem nekünk 18 éveseknek elképzelésünk sincs, hogy mi folyik itthon/külföldön Nem hiszem, hogy olyan nagy rálátásunk lenne a politikára, de lehet evvel csak én vagyok így...
Szia! MSN címem: black.moto@hotmail.com
nem hinném hogy egy pár hónap alatt helyreálló hanyatlást válságnak lehetne hívni... a 40-es években a háború után volt olyan magyarországon, hogy az emberek bőröndben meg babakocsiban hordták a "zsebpénzt", meg nem lehetett kapni kenyeret a boltokban. nah az válság volt. ettől még nagyon messze járunk!
Hello-Szia mindenki! Beb, múltkor mondtad, hogy szóljak, ha kell valami KTM-es cumó. Most szólnék - de látom van msn-ed, a címed megadod esetleg, hogy ne itt offoljunk?
hát figy. amerikából indult.2hónapja,már lassan helyreállnak...európában mi van? gyárak zárnak be. németország valljuk be elég stabil mégis megérezte.magyarország 1évig szarba lesz még..ill mindig szarba van/lesz... itt van 450 lépviselő,amerikában 150,kérdem én,miért van itt 450? stb stb....szar ország.
Ha szeretnéd
MSN?
hagyjátok már ezt a hülye válságot! nem ltod, hogy mindenki elég erősen meg van vezetve a média által?
Nem volt kicsit gyors döntés a motorvétel? Nem sokat tudtad használni mióta megvetted, de gondolom te se így tervezted . Ha esetleg erre jársz ugorj be kicsit dumcsizni, biztos neked is van mesélni valód.
További szép napot Nektek!

Puszantás!