Vááááááááááááá !Itt ülök sajgó testtel a gép előtt, de igy is zsír volt!
Fasza ,h ennyien eljöttetek a fasza időben .
Majd felemlegetjük még januárban ......mikor kinn a seggünk is befagy
itt a képen a lánvc még nincs kész. Azt már sötétben fejeztem be, nem fényképetzem le. Menetdinamikáról csak annyit tudok, hogy betonon megy eléggé, mert a kaput majdnem kivittem a telek egyik végében, a vizes füvön meg veszettül kapar a kert másik végében
ezt a Georgiev gyereket tavaly még aradon,máriapócson csipegettem futamokba,igaz már akkor is nasa technikájuk volt,meg annyi pénzt fektettek bele 1-2év alatt mint én a házamba de hát .......
szenzációsra sikeredett a mai pályanap visontán. még bőrben ülök itt a gép előtt, de megemlítem, hogy Zrider barátom, ismét sikeresen ismerkedett a nehézségi erővel, melyet a föld biztosít számunkra. a kazinczbarcikai csapatról ne is beszéljünk. mára ők igazi "eső" gumit raktak fel!
csak televolt a pálya..nincs nagyon tiszta kör.meg a hátsogumim életveszélyes
Fasza ,h ennyien eljöttetek a fasza időben .
Majd felemlegetjük még januárban ......mikor kinn a seggünk is befagy
jó a link...
kijelölöd....jobbegér másolás...beilleszted ahova a címet írod a böngésződbe és már be is jön utánna sima reg
rakok fel egy kis izelitöt a kecskeméti pályárol.csináltam ma videot.kb fél ora ora és fent lessz
Vagány gépezet
Eladó a motorom 1.250.000 Ft-os irányáron, ha esetleg valakit érdekel.
Greinbachi videóval nem jutottam eddig semmire mindenhol vami fizetős oldalra vezet rá