Én viszont szerencsére k#rvára fázós vagyok úgyhogy örökké magamra veszem még a WC-ajtót is...mondjuk most nekem is fáj mindenem de az sztem azért van mert jól meg vagyok fázva.
én meg csak hülye vagyok, meg nem szoktam fázni, és hát így párszor nagyon lehült a térdem, meg párszor rá is estem... mind1, a lényeg hogy nagyon gyakran fáj, kb naponta többször is elő szokott jönni
Én télen is szoktam mocizni, igaz nem motozni hanem endurozni, de egy forró fürcsi mindenen segít, a többin majd ráérünk késöbb gondolkodni, én legalábbis így látom.
Szia! Velem...úgyahogy minden rendben,vannak gondok szülőkkel,sulival,barátnővel is....
De inkább úgy tegyük fel a kérdést hogy mi van a KTMmel.... blokkban vizes az olaj,hűtőben olajos a víz,így jártam vele kb 2 hétig mire észrevettem,nem részletezem hogy mennyivel lett gyengébb, illetve a csapágyaknak sem tesz jót a vizes móka,így alulról is szép ciripelő hang hallatszik, zsebbe nyúlós tréfa lesz.
Szió Mindenkinek! Jó idő volt hétvégén, voltatok mocizni? Én sajna nem tudtam mocizni, de egy ismerősömet elkísértem és nagyon tetszett. Azt eddig is tudtam, hogy ügyesen motozik, de most már azt is tudom, hogy szépen megy.
De inkább úgy tegyük fel a kérdést hogy mi van a KTMmel.... blokkban vizes az olaj,hűtőben olajos a víz,így jártam vele kb 2 hétig mire észrevettem,nem részletezem hogy mennyivel lett gyengébb, illetve a csapágyaknak sem tesz jót a vizes móka,így alulról is szép ciripelő hang hallatszik, zsebbe nyúlós tréfa lesz.