nemlehet hogy a benzinkúton szopóznak? Itt nálunk volt olyan hogy tankoszmondjuk 50 litert kocsiba de csak 40 megy bele mert meg van hekkelve a töltőállomás
Hát ez valóban elég krumplis Az időpontot még sajna nem tudom most megmondani neked, elvileg nekünk mind a két nap jó, de még megdumáljuk a többiekkel is, hogy minél többen legyünk. Meg majd elmondhatnátok merre is kell menni P.halmán belül.
Haragudni? Rád? SOHA! ...hacsak azért nem, mert öregítesz ( "ennyi idősen" )
Már felvilágosítottak, hogy csak akkor száljak le a motorrol, amikor áll, és ne akkor, amikor 3.-ba nyelezem....
Remélem nem fog megharagudni rád a barátod ezért a mondatért . Mi se ismerjük egymást személyesen, én elég bátortalan vagyok ismeretlen pályán, a másik csajszi viszont ügyesebb. Na mindegy, egyszer elmegyünk, megnézzük.
És akkor most kérek elnézést minden supermotóstól, hogy ezt itt beszéljük meg, nem ide való téma van erre pár másik topic is
Komolyabbra fordítva, szerintem nem annyira durva, hogy azon ne lehetne egy kezdőnek is akár végigmenni, de ha gáz (ha tényleg nem tárcsázták fel azóta, márpedig nem hiszem, akkor a sanya72 mesterék helyes szegélybarázdákat hagytak rajta, de hát legyünk kemények !), akkor van mellette egy bemelegítő pálya is, ahol aztán még a gyerekek is elmotoroznak! Nektek mikor lenne a legjobb? Pénteken (24) vagy szombaton (25)? Mi eddig szombatot beszéltük meg a Csipter mesterrel (igaz? Cspisz - válaszolj!)!
Jó lenne, ha többen is el tudnának jönni! Fun lenne!
SM VB