Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naaaa mindenki ebédel?
Ugyan miért kontárkodnál bele örülök, hogy szóltál Ha minden igaz az 4 napos "ünnepbe" fog beleesni, elvileg mi is le tudnánk menni egy kisebb társasággal, szerintem egész jó kis csapat jönne össze . Sanyát már faggattam erről a pályáról, szerinte nagyon jó. Tőled is megkérdezném, hogy vagyunk ketten lányok, akik szoktunk kicsit erőlködni ezzel a dologgal. Bár nem ismersz, nagyon kezdők vagyunk, szerinted mi tudnánk ott motorozni?
Huuu, neked nem mondták el a hogyan kell használni a motort csak miután megálltál szállhatsz le róla
Viccet félretéve ejnye-bejnye ennyi idősen már nem szabad ilyeneket művelni
Na jó abbahagyom, mielőtt megharagszol
Hali
Neee, mer' elkészülök mint az M5-ös!
Belga
..és akkor azt hogy és merre álligassam?
Még akkor sem zárom ki, hogy más minőséget kaptál . Vagy ha mégis tévednék, akkor megkövetem a MOL minőségpolitikájáért felelős VIZSGÁLÓ LABOR-t és a RETAILT-t! Akkor lehet karbival van a gond, ahogy mondod!
Ugyan annál a Mol kutnál és ugyan annak a csapjárol
És hol tankoltál? Most is ott ahol eddig, azaz ismerős helyen? Nem biztos , hogy karbiprobléma (de ne legyek rosszindulatú)! Előfordulhat, hogy rossz minőségű brenyát tankoltál és amiatt evett sokat (sz@r volt a palacsintában ). Sajnos megesik. Velem is fordult már elő, hogy ilyen k@kit sikerült tankolnom. Meg a múltkor belement a kocsiba vagy 60 liter (max. ekkora a tank) úgy, hogy még volt benne a jelző szerint minimum 10 liter! Szóval !
Morgen!

Tegnap motorozgattam, és egy telitankal indultam.
Tankoláskor mindig nullázom a napi számlálot. Volt hogy egy tankal a nyáron elmentem 180km-t és akkor kellett tartalékra tenni. Tennap meg 135km után leköhhintett.
Valakinek ötlet h mi lehet? Állitani kéne a karbin vagy mi a gyik
Ennyivel azért nem téptem jobban a száját.
Luki neked mennyit eszik?
Jah amugy akinek nincs képben, akkor LC4 röl volna szo.
Pali előbb részegen beparkolt, aszitte van még hely, de nem volt, és tegnap mondta fel a cascot, Sanyikám nyomjad az ádzsászkólt!
Belga
Lecsúsztunk mint a szén
holnap beadom a mexikói útra a motyót. de ha esetleg maradhat még, akkor jövő hétvégén meég megejteném vele máriapócsot.
Sziasztok, kérdésem lenne.
Vki pontosan el tudná mondani, hogy hogyan lehet kivenni a Bazuka b120-ből a fojtást a kipufogó dobból. Lekapom a szegecseket a végéről és onnantól mit kell kivenni? Esetleg vki képes illusztrációt:D Hangja kb mennyivel lesz nagyobb?
Előre is köszi.
Széles utat.
deszípfelnik
De szép nap volt ma,imádom az ilyen időt,legjobb a moccolásra,is
Szia bocs hogy így bele kontárkodok a beszélgetésetekbe, de mi 24vagy 25-én megyünk 1 kis csapattal ha gondolod akkor motorozhatnánk ha többen vagyunk az csak jó
Ügyes
Kaucsukon sikerült le-szállnom a motorról menet közben
Azért mondtam
Hát ja, így már bármit vezethetek, egyenlőre semmi konkrét.
Egomi a bnőm, ezért járok arra. A város tele van csúszkálós mészkő alapú aszfalttal, könnyen megindul a motor hátulja, ez néha nagyon tetszik.
Ma ebben a szép időben Dobogókő felé jöttem haza, megpróbáltam készíteni róla egy videót, de nem tudom miért a kamerám másfél perc után leállt. Ezt persze csak akkor vettem észre, mikor már vissza akartam nézni. Nem merült le, semmi nem történt. Talán a rezgést nem bírta a motoron és megugrott benne a memóriakártya. Pedig szépeket lehet arra döntögetni.
Megpróbálom feltölteni.