Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha ezt szeretnéd
Hol estél?
Huuu, de sajnállak, azok a rohadt bulik maradnak csak
A tél engem is taccsra tesz , de nekünk több lehetőségünk van motorozni, mint neked, talán nem lesz annyira uncsi.
Piruljunk együtt
Valóban jobban élvezném, ha csak ketten lennénk...
Jóóó, jóóó! Befejeztem, mert az Urad még félreérti, és kitekeri a nyakamat...

Köszi megvagyok Rég ültem motoron, akkor is zakoztam egy hatalmasat, ugyh még mindig sántikálok... (valamiben... ) Idén nemtom lesz-e még lehetőségem pályára menni... Jön ez a rohadt tél, és hónapokig semmi motorozás... csak azok a rohadt bulik minden hétvégén....
egy jó kép, valahol ott van köztük, de hol?
de minek lecserélni?
Köszi jól vagyok, Zoli átszerelt, supermoto majd csak jövőre lesz ismét. Vasárnap voltunk K.hegyen, Mirko is kijött, tetszett neki. Nekem is az izomláz azonban kevésbé. Sajnálom, hogy nem tudott eljönni velünk drága Melindád, majd legközelebb időben szólok neki (te nem biztos, hogy élvezted volna 3 csajszi csacsogását csupa fontos dolgokról . És veled mizu?

Jól vagy? Rég beszéltünk!
Aranyos vagy, hogy Melit hívtad múltkor pendülni! Örült neki, csak dolga volt!
Nos. Ilyenkor csak annyit kell tenned, hogy hívsz engem. Én mindig ráérek!
Ne piruljon kérem, az az én szokásom
Szia te Drága! Aha a fekete miiiii?
A fekete szett engem érdekelne!

Ha valakit esetleg érdekel:
Eladó lett két sm kerék szett.
A fekete: KTM Behr kerék 2003-tól az összes KTM, Husaberg típusba jó, kevés átalakítással Hondába, Suzukiba és Yamahákba is. Az első felni mérete 350/17 a hátsó 425/17 és menesztős, gyári féktárcsa, fékátalakító, lánckerék, 80%-os Pirelli gumik, sm sárvédő. Ár: 195000.-
A fényes: KTM Behr kerék 2002-ig az összes KTM, husaberg típusba jó, 2003-tól első tengely cserével bármelyikbe, valamint átalakítás nélkül jó Honda, Suzuki, Yamaha.Az első felni mérete 350/17, a hátsó 425/17 szintén menesztős, gyári féktárcsa, fékátalakító, lánckerék, 60-70%-os gumik. Ár: 185000.-
Ha valaki több infót szeretne: 06/20 9 836 940
A tuningkipu-gyártók meg dörzsölik a tenyerüket
igy van, 2009re gyárilag dupla kipuf!
Sztereo hangzás?
mindig lemaradnak a képek!

rakok be még egyet a régi szép idök emlékére!
aláirom, nekem sem tetszik, a 2008asét kell felrakni!

adok egy tippet:
Azzal az első sárvédővel nagyon bénán néz ki
Neked az van a legközelebb Mi többségben Kőszárhegyre, Tatára, Paksra, D. földvárra és Nyáregyházára szoktunk járni, de jó lenne más pályákra is elmenni. Továbbítom a srácoknak, amiket ajánlottál,mert adok a véleményedre
hopp, és ki ül rajta? csak nem a nagyobbik Hiemer aki vissza kérte magát a 2009es Husqvarna csapatba, de helyette Mauno Hermunen az ujonc a VB csapatban!
a mendemonda is csak ezen a magyar 93.036 km² területen létezik ez a terület 2009km határolja el a világtol. try it and love it!