Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nézzétek mit kibír egy APRILIA SXV!
http://www.sportmotor.hu/motor...

Keskeny pályákat Nektek!

Üdv!
ma délelött a kölni intermoton bemutattva! az új 2009es SM450R

ki mit vesz észre rajta ami lényeges változás a tavalyihoz?
Meg ide solymárra járunk néha,az is egy jó pálya ám
Slovákba,köbölkútra Esztergom után kb.20km-re van nagyon jó pálya
Ja ja gondoltam, hogy verseny után nem valami jó az állagaga a pályának. Majd egyszer elnézünk oda is Hétvégén te mész valahova pályára?
x
Nagyon jó pálya ,jó fekvéssel bír,nem igényel nagy tudásszintet de,azért vannak rajta nagy asztal ugratók amit nem árt begyakorolni elötte.Most nem biztos,hogy érdemes kimenni rá motoorozni mert ha nem túrták meg verseny után ,akkor nem marad tömés az ember fogában(már ha van)mert olyan rumpils
csá
neked új volt az xt 125? Ha jól tudom azokat pirellimt 75 ös gumikkal szerelik gyárilag, nekem olyan az első és most meg lefutott a hátsóm és gondolam veszek olyat hátra is, nem emlékszel rá véletlenül milyen volt az a gumi? menyi km-et bir ki kb és milyen a minősége?
jóóóó
nemtalálom a telószámod.. az enyém az adatlapomon van valamikor csörrents már rám lécci és visszahivlak!
Hali! Nem voltunk még sosem a P.halmai pályán, de a feltöltött képek alapján nagyon klassz lehet. Sanya mennyire nehéz ez a pálya? Azt látom, hogy nem a legrövidebb pályák közé tartozik. Bocsi, hogy itt offolok ezzel a témával, de nincs olyan nagyon messze ez a pálya, lehet elmennénk oda is.
főleg ha a GOGO főszervezője segge alatt is egy Husky dohogna, az nagy reklám lenne, sok mende mondát el lehetne oszlatni a márkával kapcsolatban
gondoltam rá hogy felhíííílak,de inkább nem akartalak ezzel feltartani. Nem volt még túl jó a lábam nem bírtam volna fizikailag. Majd elboltoljuk valahogyan.
Bán6od, ott volt a lábtartód is ....köszi a taps vihart
Motardosok hol tudok vásányi szines láncot? webshop?
Köszi ...csak úgy kitikkadtam,hogy a nyelvemet majdnem bekapta az első kerék
megyek, jó lesz az a hét kedden szülinap szerda party csütörtökön már nem kell suliba menni péntek akkor motorozás a többi meg majd jön ....
Gratula Sanya sajnos nem tudtam elmenni megnézni titeket,de több forrásból jött a híre,hogy nagyon jól mentetek.
majd 24-én
remélem le jössz p-halmára, mi kimegyünk de ezt már mondtam neked
Úgy biz! Nagyon nyomja és még célt érhet nálam is, mert tetszik a husky.
kár hogy nem tudtunk találkozni
Addig jó amíg ennyien kíváncsiak az egyetlen vb menőnkre.Legfeljebb majd tolakszom
Ákos láttam a vasad, karcmentes masina!
jó estéket, sanya72 szépen ment az a suzuki alattad vasárnap, na meg Ádám alatt is a husqi!
De így ám!
Biztos,csak sztem annyian lesznek,hogy nem fogod hallani mit mond a tömeg közepén