x
Nagyon jó pálya ,jó fekvéssel bír,nem igényel nagy tudásszintet de,azért vannak rajta nagy asztal ugratók amit nem árt begyakorolni elötte.Most nem biztos,hogy érdemes kimenni rá motoorozni mert ha nem túrták meg verseny után ,akkor nem marad tömés az ember fogában(már ha van)mert olyan rumpils
csá
neked új volt az xt 125? Ha jól tudom azokat pirellimt 75 ös gumikkal szerelik gyárilag, nekem olyan az első és most meg lefutott a hátsóm és gondolam veszek olyat hátra is, nem emlékszel rá véletlenül milyen volt az a gumi? menyi km-et bir ki kb és milyen a minősége?
Hali! Nem voltunk még sosem a P.halmai pályán, de a feltöltött képek alapján nagyon klassz lehet. Sanya mennyire nehéz ez a pálya? Azt látom, hogy nem a legrövidebb pályák közé tartozik. Bocsi, hogy itt offolok ezzel a témával, de nincs olyan nagyon messze ez a pálya, lehet elmennénk oda is.
gondoltam rá hogy felhíííílak,de inkább nem akartalak ezzel feltartani. Nem volt még túl jó a lábam nem bírtam volna fizikailag. Majd elboltoljuk valahogyan.
Nézzétek mit kibír egy APRILIA SXV!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Keskeny pályákat Nektek!
Üdv!
ki mit vesz észre rajta ami lényeges változás a tavalyihoz?
Nagyon jó pálya ,jó fekvéssel bír,nem igényel nagy tudásszintet de,azért vannak rajta nagy asztal ugratók amit nem árt begyakorolni elötte.Most nem biztos,hogy érdemes kimenni rá motoorozni mert ha nem túrták meg verseny után ,akkor nem marad tömés az ember fogában(már ha van)mert olyan rumpils
neked új volt az xt 125? Ha jól tudom azokat pirellimt 75 ös gumikkal szerelik gyárilag, nekem olyan az első és most meg lefutott a hátsóm és gondolam veszek olyat hátra is, nem emlékszel rá véletlenül milyen volt az a gumi? menyi km-et bir ki kb és milyen a minősége?
nemtalálom a telószámod.. az enyém az adatlapomon van valamikor csörrents már rám lécci és visszahivlak!
remélem le jössz p-halmára, mi kimegyünk de ezt már mondtam neked