Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos ügyeletes vagyok a héten amotoromat is csak a garázsban láttam 1 x
Pont szükség volna egy fasza gumisra is
csao skacok mentek holna Brezovára? de jó nektek bazz
Igy szóban szép volt, holnap gyere lécci, vedd fel videóra!
Mi az, sokkot kaptatok, h leléptem egy pár órára ?
Telefon, Ócsa - posta.
Amúgy szinte az összes japcsi krosszgépen is FCR van, úgyhogy Szutyuki, Iszikemagaszaki kereskedésben vagy hangszerbótban is simán tudnak neked rendelni, csak lehet hogy ott még több fog kerülni
Én is így gondolom!
Zolika visonta racing start:Box kijárat1-es fokozat gázreakció gyakorlása/ majd pálya bevezető egyenes 2-es fokozatban hirtelen gázrántással hideg gumikkal az első balosig EGYKERÓ üvöltő motorral/ ,motorféken kanyarba enyhén csuszó gumikkal beenged a motor még mindig üvölt,/ hátsó részen pici 3.-fokozat majd 2-es,/csiki csukiban 2-es fokozat hörgő kipuffhanggal végig de közben néha apró lassítások hátranézéssel EGYKEREKEZÉSI pontok felmérése/ majd továbbgurulás ,és ujra itta célegyenes 2-es fokozat ésEGYKERÓÓÓÓÓÓÓÓ a többit már tudjátok!
Nahh, megyek csavizni. Szegeeeeecs!
Már sajna nem megy , mert bezárt a gumisom, de én szar gumival is zsírkirály leszek holnap
Zolika!Ez a dolog, már dobja magát! Én azért azt ajánlanám,hogy dobd le azokat a HEJJJ-DENAUKAT! Sajnos tapasztalatom van benne!
valaki itt azt irta ,h én csesztem szét, mert össze-vissza pereceltem rajta
Lehet engem jövőre már fel sem engednek ,
Az a helyzet Gábor Áron,hogy a visontai aszfalt nem sikerült valami híresen! A pálya sok részén már nyílik szét az aszfalt mintha földrengés lett volna. A rázókő akció is szintén zenész.Szerintem a tél odabasz neki ahogy illik.Azt mondta a tulaj ,hogy majd uj burkolatot kap, megint.HÁÁÁÁT?
Gyere azért. Nekem meg a múltkori esőgumák vannak még rajta, uh a zakó holnapra is el van intézve
Napot emberkék!
Akkor holnap jöttök Zolika? Gumákat hozzad!Szerintem nekem már a hétvégén nem jön össze a pályamotorozás , mert nincs az az ember aki nekem vasárnap föltegye a gumát! Haaaaaacsak!Börni valami uton módon véletlenül ide nem keveredik a gumizógéppel!

A Dunlopos srácoknál ugy sincs nagy forgalom majd megkérem őket,hogy gumizzanak már!
a debreceniekkel nem vok jóban , ilyen kis bizbaszért tuti, h a kezüket sem mozditanák meg ha én kérném
csúnyaninnyaannyaunnya már
kátéjem bótba biztos kapsz. Mondjuk van arcuk érte elkérni valami 5ezrakárhányszáz forintot...
Úgyis aszontad hogy unod már...
raknék, ha össze tudnék szedni pár hiányzó apróságot, de holnapra már nem jön össze
Majd jövőhéten a Rabócsin!
Mi történt Devil987, hogy eladod a külfölditerepmotort?
keihnint raksz a mocorgóra?
Már igy mingyá lesz benne ofród
Vettem uj akksit ,uh holnap megyünk !
Viszem a még megmaradt gumákat is , hátha Laca talál benne magához valót!
Keihin fcr39 és a szivócső közé keresek azonos átmérőjü gumitoldatot.
Valaki hozzámvághatna 1et
móóóning
oszlik az aszfalt
morgeny