Hát igen, a plusz teljesítménynek ára van, ez jelen esetben a valószínűleg nagyobb fogyasztás.
A gyári power parts között nem kapható tuning vezérműtengely, egy osztrák céget találtam, aki komolyan foglalkozik LC4 tuningolással. Többféle létezik, van amivel alsó-, középső-, felső-, tartományban dolgozik jobban a motor. Van külön utcai használatra ill versenycélra gyártott, stb, stb.
Ezt viszont most azt hiszem kihagyom, mert 220€ ~58e Ft +postaköltség az ára Ugyanitt további érdekes tuning cuccok találhatók LC4-hez.
Akkó én is indulok hasonulni.Aztán hasonülni Végül Belga
Esetleg ha vasárnap délután Norbi barátommal Visontán járnánk motorozási célzattal,lenne aki csapódna hozzánk
És egriek! Mit jelent,hogy "amíg szét nem dől teljesen"?
hozzám nem jutott el, az általad bemásoltat olvastam.
de most inkább nem irok semmit, mert kicsit beb@sztam... sry
ilyen korán még soha nem sikerült...
a levél nem lett elcímezve. csak a MotoMax, minden SM kedvelőnek, és versenyzőnek eljuttatja a történéseket. sokkal jobb, hogy így tényszerűen vagyunk tájékoztatva, mint a pletykálkodás. ráadásul lehetőségünk van a hivatalos levelezésbe, Kérdések/válaszok, mind két oldalról, beletekinteni!
hát nagyon érdekes dolgok vannak benne...
remélem valamikor lesz eredménye a sok szájtépésnek!
és természetesen köszönet azoknak, akik időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve próbálnak tenni valamit ezért a sportért.
A gyári power parts között nem kapható tuning vezérműtengely, egy osztrák céget találtam, aki komolyan foglalkozik LC4 tuningolással. Többféle létezik, van amivel alsó-, középső-, felső-, tartományban dolgozik jobban a motor. Van külön utcai használatra ill versenycélra gyártott, stb, stb.
Ezt viszont most azt hiszem kihagyom, mert 220€ ~58e Ft +postaköltség az ára
Ugyanitt további érdekes tuning cuccok találhatók LC4-hez.
De most biztos hogy nem vállalom!
Fogom a gázt oszt benyomom tövig.De csak odafele
A Belga legyen Veled! Jó bulizást!
Esetleg ha vasárnap délután Norbi barátommal Visontán járnánk motorozási célzattal,lenne aki csapódna hozzánk
És egriek! Mit jelent,hogy "amíg szét nem dől teljesen"?
de most inkább nem irok semmit, mert kicsit beb@sztam... sry
ilyen korán még soha nem sikerült...
Akkor egy 100 lovas lada eszik vagy 40 lityit? Szerintem 25-tel beéri
remélem valamikor lesz eredménye a sok szájtépésnek!
és természetesen köszönet azoknak, akik időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve próbálnak tenni valamit ezért a sportért.