Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is csak veled volnék hajlandó ilyesmire
fütyülsz bazdmeg?
Köszi az iszapbirkózást inkább kihagynám, amúgy szívesen elmegyek-elmegyünk hasonló rendezvényekre , biztos nagyon jó volt a hideg és a dagonya ellenére is.
Kérdezz bátran, itt vagyok.
Nem nyert! Én éppen megfagyni készültem, egykerék meg sztem valamit táplálkozott...
2. képen alighanem egy feles lehajtása után vagytok láthatóak
eltaláltam?
sziasztok
szombat délután,vagy vasárnap egész nap van kedve valakinek eljönni kecskemétre motorozni?
van egy 16,5ös gumim amit a multkor mondtam,ha valaki jön és kell neki kiveszem.ajándék.
ezt ne vedd készpénznek hogy megyek csak jólenne de akármi közbejöhet még. Akkor jólenne szombat esetleg de az idő meg a munka is közbeszólhat.
Ja, rutinos orvfényképész a komiszár faki /1. kép/
Gyere el a következőre, belerántalak majd és megtapasztaljuk hogy milyen is az

Két értelmes arc (egykerékferi, én) /2. kép/
szia Beb kérdeznék valamit ha még itt vagy.
Hát ezek valóban "életképek", a fotós tudta hova kell állni fényképezni. Finom lehetett fejjel a sárba landolni
mudrat
Ja, még a potyautasomat is ki kellett mosnom tegnap
atta kúva micsoda dagonyázás folyt ot
Jó volt és a végére az idő is tűrhető lett...nem tudom pontosan hány induló volt, de azért elég sokan összejöttünk

képek
Szia! Hogy sikerült a szombati buli? Sokan voltak a rossz idő ellenére?
özön!
Bocsi, sziasztok skacok
Sanya, te kis Humor Harold
Köszi , nem tört el , csak pánikoltam ,mert iszonyatra feldagadt éjszaka.
Akkor az okt18-19re ráizgitom a spanjaimat! (hehhe pont Lukács napja )
De ha nem jön össsze , akövetkező meg hosszú hétvége, hátha még tartja magát az idő.....
minden megoldható! szívesen motorozok veletek tudod! újjad hogy van?
Az zsír lenne!
Viszont egész napra kell menni, mert nincs félnapi jegy
Vasárnapi nap volna jó, ha jönnétek Pócsra, Mi meg a Crf-es sráccal lehet felmennénk előtte való nap délután Visontára, ha volna időd oda is kijönni.
ha 2 hét mulva jó idő lesz, akkor szerintem én is lemegyek valakivel. na meg persze addig spórolok kicsit
áhh felértem én, csak kanyarban nagyon rossz pozícióban volt, így fájtak a vállaim, a könyököm, a csuklóm. szóval nem volt jó. ráadásul nekem a jobb vállam már volt műtve és nagyon nem díjazta a dolgot. (ilyenekért azért még nem haragszom meg!)
Írtam a címedre!