Köszi az iszapbirkózást inkább kihagynám, amúgy szívesen elmegyek-elmegyünk hasonló rendezvényekre , biztos nagyon jó volt a hideg és a dagonya ellenére is.
sziasztok
szombat délután,vagy vasárnap egész nap van kedve valakinek eljönni kecskemétre motorozni?
van egy 16,5ös gumim amit a multkor mondtam,ha valaki jön és kell neki kiveszem.ajándék.
Köszi , nem tört el , csak pánikoltam ,mert iszonyatra feldagadt éjszaka.
Akkor az okt18-19re ráizgitom a spanjaimat! (hehhe pont Lukács napja )
De ha nem jön össsze , akövetkező meg hosszú hétvége, hátha még tartja magát az idő.....
Az zsír lenne!
Viszont egész napra kell menni, mert nincs félnapi jegy
Vasárnapi nap volna jó, ha jönnétek Pócsra, Mi meg a Crf-es sráccal lehet felmennénk előtte való nap délután Visontára, ha volna időd oda is kijönni.
áhh felértem én, csak kanyarban nagyon rossz pozícióban volt, így fájtak a vállaim, a könyököm, a csuklóm. szóval nem volt jó. ráadásul nekem a jobb vállam már volt műtve és nagyon nem díjazta a dolgot. (ilyenekért azért még nem haragszom meg!)
eltaláltam?
szombat délután,vagy vasárnap egész nap van kedve valakinek eljönni kecskemétre motorozni?
van egy 16,5ös gumim amit a multkor mondtam,ha valaki jön és kell neki kiveszem.ajándék.
Gyere el a következőre, belerántalak majd és megtapasztaljuk hogy milyen is az
Két értelmes arc (egykerékferi, én) /2. kép/
képek
Akkor az okt18-19re ráizgitom a spanjaimat! (hehhe pont Lukács napja )
De ha nem jön össsze , akövetkező meg hosszú hétvége, hátha még tartja magát az idő.....
Viszont egész napra kell menni, mert nincs félnapi jegy
Vasárnapi nap volna jó, ha jönnétek Pócsra, Mi meg a Crf-es sráccal lehet felmennénk előtte való nap délután Visontára, ha volna időd oda is kijönni.