Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasni szokott néha,arról nem tudok hogy ár írt volna...
Mi a kérdés
Má' megint?
Ö a következö szerelmem
bocsi
on:

A haverod az szokott fórumozni?

Nemtudom most a nikotin rudacskárol is leszokóban vagyok már 5 napja nem gyujtottam rá, az meg már haladás(szerintem )

Nem vagyok valami kiegyensújozott ember , és most ezen akarok változtatni egy kicsit egéségesebb életmóddal, meg egy kicsi sportal.
Az alkohol az meg mivel hogy általában minőségi pálinkát iszom (ugye értéket -mértékkel) szerintem ezzel nincs gond csak kicsit kevesebbszer fogom űzni
A jódarabig az neked hány nap 3?

hát nemtudom, de néha besikerül, idemegyek odamegyek de most tényleg kicsit összeszaladt mert multhéten nagy buli volt 2nap az oké ma rossz volt a gyomrom ittam egy páleszt meg kimentem haverral ittam eg ysört meg szomjas voltam nem volt itthon kóla megittam mégegy sört meg még nemtudom hol mit és kész a baj.
De most tuti nemfogok inni egy jódarabig mert tanulás van meg amugy is.
Mondjuk semmi közöm hozzá, de nem baszol be te egy kicsit sűrűn?
oké

bebasztam.
Ez teljesen elterjedt errefelé,bár én nem mindíg merek gázzal menekülni.Pl ma az eleje ment el egy keréknyomban,ott kár lett volna. A sárba ragadásnál próbálkoztam,mivel későn vettem észre és már benne is voltam,de szinte azonnal megállt a motor hiába húztam már.Csak a hátulja kezdett süllyedni
hát ellehet szokni a témától keményen én amikor 3 hónap után beraktam a krosszkerekeket egyből megreccsentettem a térdem még most is fáj..
Egyik újságban olvastam egy kis szösszenetet nemtom van e benne valami, endúrózásnál ha baj van gázt kell húzni ha nagybajvan nagyon nagy gázt kell húzni.. vagy valami ijesmi remélem érted mire akartam kijukadni
nekem itt ért véget az off-road-os korszakom:
OFF:
valaki tapasztalt már olyat,hogy egy crossguminak "be kell melegedni" Beraktam a kerekeket,jónak tűnt a gumi,egy óra múlva meg majdnem laposnak tűnt.NO defekt.Mekkeményesik? Nekimentem ma a hegynek 7 hónap után,és rettegve ültem a motoron,majd taknyoltam egyet.Most jól fáj a vállam.Majd sárba ragadtam.Fájós vállal kb háromnegyed óra motorrángatás tök jól esett.Itt jöttem rá,hogy nekem most elég lesz egy sokkal könnyebb terep
Ha valakit érdekel: KTM Duke az Indexen
Helló megjöttem Phalmáról!
A supermotosok megmutatták a tutit Sanya72 3. lett azt hiszem a meghívásos kategóriában./bocs ha rosszul írtam/
Tóth Ádám pedig a megnyert a csapatbajnoki futamot.Mégegyszer gratulálok
Szia Sasa!

Az adatlapomon fent van az email címem kérlek küld el a telefon számod szeretnék kérdezni valamit.

Előre is köszönöm!
hátha 2 hétmulva jóidő lessz szerintem akkor kellene.
Aha, akkor ott van az eb elhantolva!
Motózásban gazdag napsütötte vasárnapot mindnkinek!
Tegnap visszaszereltem az utcai gummákat. A slickek után
Bár az is lehet, hogy azért mert használtak.
szevasztok.Ha esetleg megint pocsra jönnétek firkáljatok már ide...kinézek szivesen vagy ha a gogo3 Nyíregyházán lesz oda is megyek
A 450 nek a teló belsejére is ráhajlik a védő mert ott megy el a fékcső és az vezeti, a 426 nál nincs ilyen probléma.
Köszi gorazs! Már észleltem a másik problémát is közben
Lassan csak összeáll, bár az idő meg szar lesz addigra mire meglesz minden...
számomra jelen pillanatban a legjobb pálya!

és nem csak a pályanyomvonal-vezetése miatt, hanem az a hihetetlen környezet, ami körbeveszi a pályát!
szintem Atys a bejáratnál lévő husszú balosra gondolt, ami szárazon elég fasza, mert jól fel van kenve gumival, viszont vizesen halál, még az eleje is sűrün elmászott.....
De összeségében jó kis pálya ez!
most hogy átgondolom, lehet nem egy kanyarról beszélünk. na mind1 én a pálya hátsó szakaszában lévő, hosszú döntött kanyarról beszélek, amibe egy 180as balos visszfordítóval fordulsz rá, majd a végén egy olyannal is jössz ki, majd egy kis egyenes és egy nagyon komoly jobbos követi, a "völgyben"...remélem így valamelyest tisztáztam.
megmondom őszintén, hogy abban a kanyarban azt sem tudom mennyit lehetne menni. ugyanis a kanyar dőlésszöge miatt, akkora tapadás van, hogy lehet bátran húzni neki. csak hát utánna jön a 180fokos visszafordító balos, addigra meg meg kellene rendesen fékezni a gépet. ezekkel a tempós, gyors kanyarokkal nem vagyok a legnagyobb barátságban, de törekszem!