Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2hét mulva szombat v vasárnap , mert beszervezek még néhány motorost, h ne csak mi ketten kergessük egymást a pályán!
Remélem Luki se harapja le érte a fejem...
Engem nem zavar, de mostanába tényleg csak ilyen hsz-eid voltak.
Miért, úgy már nem érted fel a kormányt?

(Bocs ez még az átlagnál is genyább beszólás volt )
azért ez így márt elég vegyes érzéseket fejez ki
egyben kifejezi az SXV iránti szeretetét is a V2vel!
ilyen mocorgóval jár egy igazi japán kéthengeres ktm fun!
azt írja alul: "idióták ne hívjanak!" (fél hogy partnerra akad?)
ugyan már, hogy lenne unalmas?! szeretem kakucsot, de máriapócs az valami szenzációs!
Üdv mindenkinek!

Ez nagyon fura szerzet!
*pálya
Igen, azt láttam. Azt hittem neked csak spontán uncsi már a pály
én alig mentem a gogo2őn. gondok voltak a fékkel, a kuplunggal. aszem összesen 2x20percet ha motoroztam....ráadásul az a sz@r kormánymagasító miatt alig tudtam menni!
Ez nem volt vicces. Az én tempomba kizárt h nem fértem vona' bele a képbe
Jah amugy rolad sincs
Nem érzed magad diszkriminálva?
na jó de rólad azért nincsen,mert annyira gyorsan mentél, hogy amikor rád exponáltak, a CCD chipnek nem volt elegendő ideje, hogy rögzítsen! (amugy ha megnézed, rólam sincsen kép!)
Igen..........
Látod még rola is van
erre gondolsz?
Azzal a kék vagy szürke motorral. Nem sm hanem ilyen kis furikázos izé. Talán honda.
volt rajtam kivül 125 ös?
Itt sincs rolam egy kép se. Nem igaz h 125ös valamivel (nem crm-es laci) motorozo ember is látványosabb volt nállam
ÁHHÁ!
Neki van zöld bőrruhája meg volt sxv je

560 smr király! höhö jófej tag , de most visszalapoztam vagy 15 oldalt nemtaláltam sehol, muszály voltam rákeresni a keresőben. de megvan
Motard44
Ha este beszéltél vele,akkor lehet nem csak te voltál be...
naaaa
Semmi kérdés , csak kiváncsi voltam hogy regelve van -e.

Azt viszont nemtom ki az a tag akivel gogo2-n beszélgettem már kicsit nagyon részegen , anyyira emlékszem csak hogy smr je van gyári kipuval mert sokat jár kecskemátre és ott nemlehet hangos vagy valami ijesmi.
Asszem a balszélső az de nem tudi.
Ő reglve van itt?
Szeva Z!
A mail cimemre légyszi ird már meg a cimed
Kérdeznék vmit.