Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van már időpontod mikor jössz Pócsra?
Valszeg megyek én is ismét CRF Sanyival, aki nagyon fellelkesűlt, főleg h tegnap begyüjtött egy kupát is
A jobbkéz hüvelykujjam meg lehet h eltört a tegnapi perecnél, mert már ugy néz ki a kézfejem ,mint a bucicipó .
Ne osztogassál nekem semmit! Nem az objektív véleményzésed kérdőjeleztem meg. inkább a stílusod amivel kezdett már tele lenni a vinyó...és a topic.
Sok embert ismerek, hála a motorsprtnak, általában tiszteletben tartom a véleményeket, szeretek vitatkozni a technikai dolgokról.
Vszont a kioktató, gúnyos hangvételű írások nagyon feldühítenek! Bírom a viccet, a tréfát, de az arcoskodás nagy nem kenyerem.
No mélyebben nem mennék ebbe bele, jópár vitádat végigkövettem különböző topicokon. Index, fotozz.hu, sportmotor.
Általában a kiinduló pont az anyagi frusztráció, és a kioktató stílus.
Morgen,
Ezekkel az Apriliás userekkel mindig baj van!
Örülök, hogy tetszett a Rabócsi ring, nekem is nagyon bejön az a pálya. Ahhoz képest, hogy egy rallycross pálya a supermotosoknak ideális lehet, van benne minden!
A tribün előtti nyújtott tempós balos volt a mumusod?
nekem nem
Na hagyjatok már aludni!
valami miatt 2szer is megállt a moci, ugyan abban a kanyarban.az okát nem tudom. utánna szerencsére nem fordult elő ez a gond!

LaciCRM: utánna nézek ennek a fedett pályának, csak az a gond, hogy mindenkinek messze van!
egyszer szivesen kipróbálnám (lehet aztán többször is )mert még nem volt alkalmam, amikor visontán volt a go go 1 még nem is volt dirt szakasz kakucson meg nem engedték a népet
Hát van Dirt szakasz csak oda nem "szívesen" engednek le, mondván, hogy az aszfaltos részre felhordjuk a homokot De akkor rally-n miért engedik le a kocsikat?! De sunyiban le szoktak a Supermotosok lógni.
rh8dg: Van Dirt szakasz supermotosoknak?

rooftop: Van nyiregyházán egy gokartpálya ami fedett: FalcoKart ( ha jólemlkékszem kérdezősködtél gogo3 ügyben hol lehetne fedetten motorozni, ha nem bocsi)
Hát igen. Láttam, hogy nagyon ideges amikor esőgumival ment. Nagyon csúszkált. Ezért lecserélte. De amikor elkezdett esni az eső.... hát... inkább maradt volna az esőgumi. Na de hát ilyen ez a bu*i időjárás. Kiszámíthatatlan. Amikor a kipuff problémája volt akkor már nem voltam ott. Igyekeztem hazafele, nehogy szarrá ázzak. De Neked mi volt a mocival? Mert edzésen 2x is a pálya szélén álltál. Vagy csak pihentél?
Nemtudja valaki hogy kassa környékén van e valami féle pálya?
Amugy az is nemrég derült ki hogy 10 km re van tőlünk crosspálya szlovákiába, pont amikor abba hagytam az endúrózgatást mert meglett az sm zett
Igen. Minden vasárnap kinézek. Ha úgy van pénzem akkor pályázok. Ha meg nincs pénz, akkor csak dumálunk meg nézelődök.
éppen rosszkor cserélt gumit. de szárazon a slickel nagyon jól ment. esőben meg sajna cumi volt neki, ráadásul a dupla rendszer egyik könyöke megadta magát a verseny alatt...simán elhagyta aztán nagyon traktor hangja lett a gépezetnek!
kis leckét kaptak annak ellenére, hogy nem szeretem az ilyen dolgokat. Z koma még tegnap éjjel elmondta, hogy nagyon tuskó módon mennek ezek a srácok. én úgy voltam vele, hogy nem érdekel. ameddig nem történt meg a kis baleset. utánna nyúvasztottam őket ahol értem ,de csak a sportszerűség keretein belül.
Te szoktál oda járni?
na akkor mégegyy...
de szerintem elugrok egyik hétvégén erre a Rabócsi Ringre ha lesszmég jóidő, örülök hogy ez most szóbakerült mert én eddig nem is tudtam erről, talán igy havonta egyszer lessz alkalmam és lehetőségem elugrani
( az a jó benne hogy közel van viszonylag kb 100 km és nem kell autópályán menni, Nyiregyházán meg már voltam akárhányszor motorral is.)
Igen. Kék Excel felni.
most ez lehet hogy hülyeség de a Hring se esik ki szerintem a körből
Hétvégén ha nincs rendezvény akkor lehet motorozni felváltva a gokartosokkal (ha vannak) 20 perc gokart 20 perc moto. De ha nincs gokart akkor reggeltől estig mehet a moto. Álltalában 2 hetente vasárnap járnak ki a Supermoto-sok. De szinte minden vasárnap van kint valaki.
Na srácok, jó móka volt a hétvégi 'pócsi buli, respect mindenkinek, aki kitartott a nap vége felé leszakadt eső ellenére. Sajnálom, hogy nem tudtam ott maradni a végéig, de legalább az öreg barát kulcscsontja egybekelt újra régi önmagával . Luki kolléga, én még nem láttam embert ilyen gyorsan ilyen szinten megtanulni egy pályát, tényleg überfasza volt a ritmusod .....az az apriliás hőzöngi meg legalább tanult egy kis tiszteletet, hidd el, rájuk férne azokra a nagyarcúakra egy kis leckéztetés, habár nem kívánom senkinek a taknyolást .
De legalább jó befejezése volt az évnek (aszfalton), Béla biztosan vigyorogva vakarta a tenyerét MZ-gázmarkolattal ott fent!
most nézelödök melyik pálya merre.
Az euro ring a kakucsring meg a kecskeméti pálya nagyábol 20 km es körben van nemde?
hát így kicsit rémlik a dolog....neki van a duplakipuffos RMZ?
Laci esőgumival indult a félszáraz pályán és nagyon csúszkált. Annyira hogy elment áthúzatni a gumit slickre. Csak idővel elkezdett esni az eső, de én már nem voltam a pályaközelben. Hazafele tartottam. Úgyhogy nemtudom, hogy Lacinak hogy jött be a vizes pálya Slickel.
én csak kiváncsiságból beírtam az utvonal tervezőbe ott 130 volt

Nyirádon volt már valaki?