Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tenk Jú
Beci így nem fog menni!

LaciCRM: http://www.rabocsiring.hu/
Tudnál mondani pár infót a pályáról?
Ha nincs egyéb rendezvény akármelyik hétvégén lehet motorzni rajta? Ugy van mint a Kakucson vagy visontén volt hogy gokart meg motor váltja egymást?
nemtudom, de a nevet megmondom hatha beugrik
Nyilas László
hanyas rajtszámmal megy?
mert tavasszal összeveszett a térdkalácsával!
csak 100 ha okosan megyek
Hali grat az eredmenyhez, es nem tudsz valami eredmenyt vagy valamit?
Egyik RMZ-s haverom is volt csak meg nem beszeltem ma vele ...
En is akarok a kozeljovobe sm-ezni, es van egy ujasag talan motomix, amibe van tobb cikk az sm-ezesrol, az a neten nincs fent veleltle? vagy valami hasonlo? ahol lehet rola bovebben olvasni?
röpke 130km
És nem is akármilyen pálya, most néztem utánna, ez a Rabócs Ring? beszarás.
Szóval Zoli Bácsiban nem csalódtunk.
Respect mindkettőtöknek,én ilyen klímában oda sem mentem volna.Viszont holnap még lehet dagonya,már endúró kerék feszül a gép alatt
bakker aztakurva durva.
Máriapócson van pálya?
hát a szivinfarktus elkap.
hát ez még a számomra elérhető határokon belül van hmm...
Tudhattam volna ezt hamarabb is
Szeva skaccok!Gratula a jó eredményekhez./Luki/ Ez a rohadt eső elbasz mindent! Külön elismerés ho-Zé-nek a nagy esőmenőnek!Zolika az ország összes pályályának az aszfaltminőségével már teljesen tisztában van! Monnd már meg a visontai pálya miért dől szét már most?
Yamahának ennyivel szűkebb lenne a hely a két telóvédő között?
Mi nem is házilag hanem pályailag oldottuk meg gyorsan mert csak akkor észleltük a problémát. Leszereltük a gyári bilincset ami beirányítja a fékcsövet a teló belseje felé, majd a fékcsövet kívülre tettük át és odafogattuk gyorskötözövel a bilincs felfogató csavar helyére. Gondoltuk hogy átmenetileg jó lesz, de olyan jól sikerült hogy csak most lett leszedve mikor átszereltük a kereket. Felteszek képet és azon kicsit látszik. A következő probléma az lesz hogy a gumi beleér a telóvédőbe, ennek a gyógymódja pedig a fűrész.
Hajrá(f) fiúk, ez a racing feeling
Máriapócs:

korán reggel indultam egy videós barátommal a távoli Máriapócsra. nagyon izgatott voltam, mert videók alapján nagyon tetszett a pálya már régóta. a motor az utólsó napon, tegnap, összeállt. szóval semmi nem akadályozhatott meg benne, hogy egy jót motorozzak.
megérkeztünkkor, már nagyon sokan a pályánál voltak. robogók, MZ-k, oldtimer motorok és nem hiányozhattak az SMek sem! a pálya tiszta nyálka volt a hajnali esőzések miatt, de volt remény, hogy lesz még ebből száraz pályán motorozás. nevezés, gépátvátel. néhány visontáról ismerős arccal találkoztam már ekkor. ahogy telt az idő, gyülekeztek a motorok és a motorosok. SM téren, legfőképpen a CRF-ek, RMZ-k és az SXV-k voltak többségben. az idő egyre javúlt, a nap is kisütött. a pálya száradt. mivel ezen a pályán még soha életemben nem mentem így az első edzést arra szántam, hogy ismerkedjek a kanyarokkal. nagyon tetszett a pálya, így nem nagyon tudtam visszafogni magamat. az első 20 percben sikerült egy 50.55-ös eredményt összehoznom.ebben a 20percben sikerült akadnom egy apriliás sráccal, aki el is esett. megálltam vissza menetem, fel volt háborodva, pedig az ő első kereke ért össze az én hátsómmal. hagytam hagy hőbörögje ki magát, valójában annyira nem érdekelt. mivel nem csak supermoto, hanem X kategóriában is neveztem, így még 20perc edzés állt a rendelkezésemre. ekkor már nagyon fáradt voltam, de tovább próbálgattam az íveket, ráadásul össze jött néhány balos csúszás, aminek külön örültem, ugyanis a májusi bukásom óta ez nagy mumus volt. még az időmérő vége előtt meg kellet állnom fáradtság miatt. vissza a "depo"-ba a motor, vissza a Sanya által kölcsön adott gumi melegítő, amit minden más egyéb kölcsön adott cuccal együtt, KÖSZÖNÖK! úgy éreztem féktávon, kicsit szitál a gép eleje így keményítettem a kompresszión. bejött! a következő 2X20 percben sikerült egy 49.87-es köridőt mennem. így az SM kategóriában a 3dik rajtkockát biztosítottam magamnak, a X kategóriában pedig az elsőt!
sajnos ekkor elkezdett esni az eső és perceken belül realizálódott bennem a tény, hogy ez nem egy kis futózápor. mivel a gépen medium slick gumik vannak, így lettem a versenyzésről, mint nagyon sok versenyző társam. így a futamok csonka létszámmal indultak.

szeretném kiemelni, hogy Zrider fórumtársunk nem ijedt meg az égi álldástól és mind az SM, mind az X kategóriát végigversenyezte a szakadó esőben. a pályán már ilyenkor olyan mennyiségű víz volt, hogy néhány helyen 10cm mély tócsák/átfolyások voltak. Z az X kategóriában bemutatta, a kötelezőnek mondtható napi esését, mely következtében saját elmondása szerint, olyan lett mint egy vaddisznó, aki a bakonyban dagonyázik.

dióhéjban így telt a mai nap.

nagy tapsot a Rettenthetetlen Zridernek!

(video hamarosan!)
Megvagyunk 1ben.
Lukitó gyorsan és szépen ment az edzéseken, de a végére leszakadt az ég a versenyt inkább kihagyta.
Én persze toltam tovább a vizen tapogatózva és pont amikor a a legjobban esett csak elestem én is ,összeszedtem ,rápattantam és mivel rajtam kivül is zakóztak még bőven , a végén bejöttem 5.nek
Itt a lábtartód a zsebemben ...ha jó rá a dzsamahájé
...mondta a sündisznó, és leszállt a drótkeféről
Khmm...ha volna beintős szmájli most azért kiosztanám neked...annál jobban ismersz már hogy tudd, _sosem_ hallgattam egy egyetlen hibáját sem a motorjaimnak és hogy igyekszem a lehetőségekhez mérten objektíven hozzáállni a technikai kérdésekhez...

BTW: volt ma egy RXV a "rendezvényen"...mit ad Isten, nem tudott egy órát végigmenni (pedig amúgy ügyesen motorozott a gazdája), kb. 10 perccel a vége előtt elkezdett ömleni belőle a benzin (valami benzincső problémája volt, megcsinálták és utána lábon haza tudott vele menni). De xenon fényszóró azért volt benne
Van ilyen bonijem
én tavaj mentem ilyen motorral cross pályán (ahova egyáltalán nem való) nagyon brutális.Amikor felültem rá odajött az Alma és megkérdezte hogy ügye nem megdögleni jöttél ide
Lukító elég jól szerepelt. Részeredményt mondott, de az nem volt szégyenletes. ha hazajön, majd beszámol.
Máriapócsi riderekkel mi van?