Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki ez a BAJSZOS fószer?
helló mindenkinek!
Kenu verseny volt 2x 4000m.
Érdekelne a véleményetek arról, hogy mennyire jó választás egy 2008-as EXC 530 supermoto kerekekkel, ha utcára, Mátrába és alkalmasint pályára szeretném használni (186 cm/95 kg. vagyok). Néhány motorost ezügyben felhívtam, akiknek adok a véleményére, de különböző véleményen voltak, ezért ha valaki kompetens ebben, mondja már el itt.
A futómű különösen fontos kérdés.
EXC
...esetleg csinálsz egyet magadnak....én is akarok csak még nem jutottam odáig
csinálsz oda egy konzolt azt kész
Kösz, van, amin ott vagyok :-)
Köszönöm Atys!
Kemény ára van!
Halió!
Valaki tudna segíteni abban, hogy az első fékcsövet hogy a legcélszerűbb elvezetni egy supermoto esetében? Esetleg nem tudja valaki, hogy lehet-e kapni olyan bilincset ami odafogja a fékcsövet a telóvédő műanyaghoz? (a 21"-os kerékhez való nem jó mert az befelé vezeti a csövet és beleér a felni) vagy csináljak vmit házilag?
HI
én sem akartam okos lenni,de véletlenül tudtam,hogy létezik ilyen motor
Hát holnap mennék,azt beszéltem a pároddal,hogy délelőtt megcsörgöm,hogy mi a szitu.
Dióhéjban most ennyi hirtelen.
Szia!

Csak a mihez tartás végett kíváncsi vagyok mennyiért árulják?
Sziasztok!

Eladó 2007-es KTM 950 SM, 3600(!)km-rel:

Gyönyörű, hibátlan gyári állapotú motor, sok extrával (kipufogó, bukógomba, tanktáska) sürgősen eladó. Ez valóban 2007-es modell, nem csak akkor lett forgalomba helyezve! Jó állapotú LC4-est reális áron beszámítok! Hitelre is vihető! Tel: 20/3508433 v. 20/2227783
Szió! Semmi gond, tévedni emberi dolog és én most tévedtem Majd legközelebb több infót gyűjtök . Amúgy holnap jöttök?
Hali hogy vagy?koszi mar szulinapon is tul vagyok kovi heten felteszem osszes vidit van 6db csak annyit utazok hogy mar az sem tudom milyen nyelvet beszelek de igyekszem udv mindenkinek jo motorozast
Nézzétek meg a 75-76-os képet Sanya72 nagyon lealáz ott a kínai moped
Gogo2 SM-Kakucs "xt-club" Fönnvannak FTP-n a képek a Kakucsról! lessétek
Kakucs-2008.09.07
Na ez a kamu! 750ccm Dorsoduro! 1200ccm nincs belőle!
Sokan szeretnének ilyen vasat jövőre, köztük én is!
Egyenlőre fake kategória szerintem. 2010. modellévre rebesgetnek hátsó himbarendszert, alumínium váz, és az új blokk.

Pontosítok: nem loptuk a superpole gumikat!
Morgen!
Jó mocizást mára nektek! Máriapócs nagyon jó pálya kár, hogy nekünk nagyon messze van!
na legalább ma sikerült megelőzni Biker1000-t!

Pakolok, és már jövök is Máriapócs!
Meg nem is lenne egyszerű.Keress már rá utcai gumit...
Tudtátok hogy utcára 16.5 collos kereket tilos használni?
Csak haszonjárműveknek van fenntartva ez a méret! (na ezt nemértettem).
ha a kipufogót nézzük, meg a vázat (amik nem egybefüggőek) akkor ez így FAKE.
csörrentelek! jó éjt! én is végeztem a szerelésel, meg a pakolással...megyek nézek még valami SM filmet aztán szunya