Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...sajátomhoz... banyek, ez a "sok" munka kezd lefárasztani
Nekem van a sajtomhoz, még repair manual is!
2 baj van ezekkel: SEM gyújtás és Dellorto karbi.
Az első a nagyobbik gond mert nem lehet csak gyújtásdobozzal együtt cserélni másik típusra, az eredeti meg ne javítható és k#rva drága újonnan.
A Dellortot viszonylag könnyű kiküszöbölni: venni kell rá egy FCR-t
Amúgy maga a vas az sztem nagyon jó, ilyen univerzális kicsit utcai-kicsit terepgépek tökéletes, ha elg nagyra nőttél hozzá (mondjuk min. 185 cm és/vagy 85 kg) akkor meg akár a legkeményebb terepezésekre is megfelel (ezeknél sosem a motor a szűk keresztmetszet )
már csak azt kellene elérnem hogy ne tiltson le.... az még elvileg arra utal hogy sokat kap...de szerintem kell a 2vel nagyobb fúvóka az akra rendszer miatt, lehet állítok majd egyet a zégeren.
elmentem kipróbálni miután belőttem csak egy gerinc protektorba este...olyat ment,kettőben majdnem hátraestem most jön majd az áttétel módosítás és kerék...gyááááá nem kell hogy 160-170et menjen,felesleges.
ez milyen dolog? én szeretek egyedül menni,aztán leülök vmi nyugis helyre, picit gondolkodom és kész is

Amúgy sikerült megcsinálni a gépet...most indul mindig. kinyomott egy kis vizet a hűtőből,gondolom sok lett amit töltöttem,szal most zsíír. megy mint a golyó,picit hamar "letilt" de alul olyat megy húú,nagyon meleg
Az lehet, csak engem nem engednek el egyedül!
Gondoltam Ilyenkor kell menni motorozni. Engem a hangja mindig felvidít bármi bajom van,megyek egy karikát és utána már virulok
Hát nem, legyen annyi elég, hogy pasi van a dologban!
Mi történt? Nem hiszem hogy csak az lenne hogy elmarad a holnapi menet
Teljesen magam alatt vagyok!
Szép idő van pedig,menj csak!
Biztos jó lehetett, de nekem ahhoz sincs kedvem, kilépjek az ajtón!
az nem túl jó Én tegnap voltam terepezni az utcai gumikkal, nagyon zsír volt ugrálgatni
hidegen ne legyen hangja max 1 kattogás,a deko.... induljon könnyen hidegen is melegen is.. ( berugó lenyom,holtpontig visszaenged,deko behúz,berugó lenyom,berugó felenged,deko elenged,nagy rugás....ha hideg akkor detto így csak szivatóval )
Nem sajnos, most egy kicsit depis vagyok!
Danitól ne kérdezz,átver..hülye Dani! Amúgy nézd csak mim van...stimmel a fúvókám...kell neked is gyári beállításos cucc?
Helló
Láttam,hogy neked is KTMsc-d van... mi erről a véleményed? Mire kell vásárlásnál odafigyelni stb ?
Köszi a segítségedet!
Szia,Ma mentek Kakucsra? szép idő van...én nem megyek,délután randim lesz
Szió! A holnapi Gyöngyös lemondva, mert a srácok rizikósnak találták az időjárást, ezért inkább terepezni mennek, pedig én úgy mennék!
Csao!
Nem fogja jelentősen megemelni a fogyasztást egy nyitott dob.Egy kicsivel nagyobb a fúvóka+több levegő van adva neki.
Vót beszóni?
ez a mi hülye Danikánk