2 baj van ezekkel: SEM gyújtás és Dellorto karbi.
Az első a nagyobbik gond mert nem lehet csak gyújtásdobozzal együtt cserélni másik típusra, az eredeti meg ne javítható és k#rva drága újonnan.
A Dellortot viszonylag könnyű kiküszöbölni: venni kell rá egy FCR-t
Amúgy maga a vas az sztem nagyon jó, ilyen univerzális kicsit utcai-kicsit terepgépek tökéletes, ha elg nagyra nőttél hozzá (mondjuk min. 185 cm és/vagy 85 kg) akkor meg akár a legkeményebb terepezésekre is megfelel (ezeknél sosem a motor a szűk keresztmetszet )
már csak azt kellene elérnem hogy ne tiltson le.... az még elvileg arra utal hogy sokat kap...de szerintem kell a 2vel nagyobb fúvóka az akra rendszer miatt, lehet állítok majd egyet a zégeren.
elmentem kipróbálni miután belőttem csak egy gerinc protektorba este...olyat ment,kettőben majdnem hátraestem most jön majd az áttétel módosítás és kerék...gyááááá nem kell hogy 160-170et menjen,felesleges.
ez milyen dolog? én szeretek egyedül menni,aztán leülök vmi nyugis helyre, picit gondolkodom és kész is
Amúgy sikerült megcsinálni a gépet...most indul mindig. kinyomott egy kis vizet a hűtőből,gondolom sok lett amit töltöttem,szal most zsíír. megy mint a golyó,picit hamar "letilt" de alul olyat megy húú,nagyon meleg
hidegen ne legyen hangja max 1 kattogás,a deko.... induljon könnyen hidegen is melegen is.. ( berugó lenyom,holtpontig visszaenged,deko behúz,berugó lenyom,berugó felenged,deko elenged,nagy rugás....ha hideg akkor detto így csak szivatóval )
Az első a nagyobbik gond mert nem lehet csak gyújtásdobozzal együtt cserélni másik típusra, az eredeti meg ne javítható és k#rva drága újonnan.
A Dellortot viszonylag könnyű kiküszöbölni: venni kell rá egy FCR-t
Amúgy maga a vas az sztem nagyon jó, ilyen univerzális kicsit utcai-kicsit terepgépek tökéletes, ha elg nagyra nőttél hozzá (mondjuk min. 185 cm és/vagy 85 kg) akkor meg akár a legkeményebb terepezésekre is megfelel (ezeknél sosem a motor a szűk keresztmetszet )
Amúgy sikerült megcsinálni a gépet...most indul mindig. kinyomott egy kis vizet a hűtőből,gondolom sok lett amit töltöttem,szal most zsíír. megy mint a golyó,picit hamar "letilt" de alul olyat megy húú,nagyon meleg
Láttam,hogy neked is KTMsc-d van... mi erről a véleményed? Mire kell vásárlásnál odafigyelni stb ?
Köszi a segítségedet!
Nem fogja jelentősen megemelni a fogyasztást egy nyitott dob.Egy kicsivel nagyobb a fúvóka+több levegő van adva neki.