Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, az talán SmLacáé lehet. Az enyém narancssárga. Nem sok ilyen van, ez a két kipuffogós változat.
na bassza meg aló. beindult ,hidegen 30at rárugok mire beindul,melegen egyből...pedig nem tekergettem el csak kimostamegyedüli hiba lehet hogy a melegindító egy kontraanyával van odafogatva...na most nem tom h mennyire kell becsavarni, viszont új gyertya+légszűrő meg nagyon picivel több levegő és irdatlan milyet megy
Nah az az enyém név alapján
A vár alatt a kanyarban? Megfordultam már ott. Kerülnöm kell ezeket a helyeket, mert nem nagyon tudok parancsolni magamnak...
fekete-szürke a KTM-ed?
Látom Egri vagy... Ismered a Marján cukrászdát?
Vazz hát akkor Márka és tipustársak vagyunk Enduro superlotyó? Hanyas évjárat? Baja volt valami? Szereted?
Ktm 640LC4. Kb. két hónapja vettem, előtte réges régen volt egy Simsonom :-)
Slash amúgy milyen motorod van?
Mindeki tudja egészen 90 fokig de általában ők(a fogyasztók) túlmennek 180ig ahogy anno én is tettem
Hát lehet, hogy a tavasszal szavadon foglak. Fogom tudni a sör és a pálinka kettősével én is? :-)
Amúgy kösz a csizma tanácsokat, akkor nem veszek Diadorát. SmLaca a Gaerne csizmáját ajánlja. Erről van véleményetek? Használja valaki?
Bicskás szabócsi vagyok:) Nyíregyháza és körzete
Az ország melyik részén vagy? :-)
Féláron megtanitom bárkinek...
Jaja meg a haverok meg a csajok meg a buli miatt még a 250edemmel de tegye fel a kezét aki még határban vagy uton nem motorozott "becsípv" vagy másnaposan.... Atyám vétkeztem oldozz fel+
Egykerekezni vágyóknak talán érdekes lehet: Suli egykerekűeknek. Nem olcsó, de lehet gyűjtögetni a télen :-)
Nekem nem nagyon megy, gázra nemigazán, ha a kuplunggal is besegítek, akkor kissé.
de saját magad miatt?
Igen! Lezárt területen emberektől mentesen.......
A sör meg a pálinka kettőse?
Ezt most mire?
Jó akkor itt úgy látom az erős motor meg az érzéketlenség is megvolt Bár én holtpontontulpontontul is tudok de egyszer a sör meg a pálinka kettőse megtréfált egy italkimérő hely előtt
A srác egy Husaberg 550-sel volt, de már amikor kivette kerékre, kimentem a felezővonal mellé hátha menekülőre kell fogni, de jól tettem.