Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemiis
csak a csávó salakmotorról váltott SM-re biztos
Na ez a nemmindegy! Tuti bukta
SmLaca, neked mennyit fogyaszt a motorkerékpárod ezzel a kipuffogóval? Egyébként utána lett állítva a porlasztó is?
kösszi a segítséget!
Akármelyik autósboltban, barkácsáruházban vagy szerszámboltban kapsz, csak tudni kell a dob átmérőjét.
valaki küldjön már egy linket hol lehet ien bilincset kapni! mert sehol nem találok

Kösszii
Javaslom cseréld le a nicked Terminátorra!
na ezt csinálta a csimma
Nekem Ő van több mint 3 éve, endurora, utcára használom, semmi baja.
Egyszer kifordult elém egy seicento, de úgy hogy a jobb lábam már nem tudtam levenni a lábtartóról.
Ahogy beleakadtam, lerúgtam rendszám, lökhárító, hűtő lukadt, lámpa leszállt.
A csizmán egy kis karc lett, de szerintem polírozással eltüntethető lenne.
kösszi a tanácsot de amugy mennyi árba van egy ien bilincs?
egy alubilincs es nemi hoallo gumicsobol egyszeruen es olcson meg tudod oldani a kerdest
aztan majd nem fogja tudni folemelni a labat :)
helo megtudnátok mekem mondani hol lehet kapni kipufogó védő karikát amit ami meggátolja h ne sérüljön a kipuf?

Előre is köszi a segítséget?
SM-ra csukott sisak? Nooooooormális?!?
52-esben úgy fogsz kinézni mint egy ágrólszakadt árvízkárosult - rám teljesen jó az 50-es (csak karban-lábban rövid kicsit se az meg úgysem látszik)!
Amúgy sztem teljesn jó utcára is az 1részes (nekem az van), viszont 1-el kevesebb hibalehetőség van rajta.
Kazánlemezből kivágsz darabokat és felcsavarozod rá. Mint én.
najó szerintem én átmegyek csendes megfigyelőbe mint ahogy általába csinálom
Hát te :-)
Ez a modell tetszik idáig a legjobban.2008.
apróban van 1 ktmes ruha..110 az irányár...75-80 körül el lehetne hozni,52es asszem,1 hete még meg volt,lehet meg van még...de nem hoztam el,mert 1részes...én meg mennék utcán is,2 részes kell
én nekem a cordura ruha jün be bár azért én a túraendúrósabb irányzatba húzok(persze csakis egyhengeres )
Nekem csak ezek a vágyaim!Egyszer ugyis megszerzem őket!
Miért?Ki szavaz még arra?
én így mentem ahogy leírtad...most gyűjtögetek bőrrucira... az az igazi....