Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azokat a SM csimmákat, amiket néztem, és jónak tűntek, 60-80 kötül mérték. A Diadora volt 60, azt ugye ma leszóltátok. Mondjuk, hosszú a tél, lehet gyűjtögetni. Amúgy a ruháról is szeretnék kérdezni, mit gondoltok a protektoring-póló-ruha alatt térdvédő-krosszgatya-csizma összeállításról? Kellő védelmet ad ez, vagy ti is a bűrruhára szavaznátok?
Ez sem rossz.
cipőbe 2 éve motoroztam kb utoljára mindig fölveszem azon a 2 percen nem múlik semi és azért véd, de szerintem én először bukót szeretnék
jó az is,csak ne cipőbe told de az tény h a cross csizmák tartanak a legtöbbet...
ez kurvaszép amúgy ha gazdaglennék én alpin csizmát vennék, dehát...ez mennyibe kerül?
van csizmám csak nem krossz.sima túra.eddig bevált, de kellene valami endúró vagy krossz csak sajna nincs pénzem.előbb inkább bukót szeretnék
ez a tech6os kurva szép...de van most már kimondott sm talp...koptatós móka...20 pénz 3 pár koptatóva,de azt mondják nem éri meg mert hamar elfogy
Nekem is bejön az alpin csak sajnálnám szétkoptatni a talpát!
én amit tapasztaltam már az esések során...csizma nélkül nem igen szeretek menni...igaz ha suliba megyek,nem veszek csizmát pedig illene!
nagyjából igen csak tech 4es...
höhh nekem meg még nemvolt pénzem krosszcsizmára sőt nemis volt még alábamon
Majd kiforrja magát az idő?Te töltöttél fel magadról képeket?Nekem nem sikerül!
Ez az a csimma? Kép
Szia! Mehetünk, de hideg lesz, és lehet, hogy esni is fog. Tartok tőle, hogy már nem lesz érdemes elmenni. De rajtam ne múljon!
nekem alpinestars van és nagyon kúl
Jó estét!
Hello Slash!Te ráérsz vasárnap?Sajnos még nem tudtam lecseréltetni az első gumit idő hiányában,állandóan szloviba vagyok.Slicket már nem akarok felrakni,utcai gumim meg még nincs.Vasárnapig megoldom valahogy, de ha kell vásznon is megyek főleg hogy már ennyien eljönnek Gyöngyösre?/REMÉLEM/.
szép a géped!gratulálok !ha esetleg hatvanba járnál szólj!
Jópár ismerősnek van különféle Gaerne krosszcsizmája(+ nekem is ), eddig egyetlen ember panaszkodott rá, mert beázott, de amúgy mindenki meg van vele elégedve, nagyon masszív, tartós csizmák (az enyém már több mint 3 éves és semmi baja).
Mivel marha rég nem volt motorom, ezért talán az a furcsa, hogy ezt állandóan baszkurálni kell. Leengedni a gázt a telóból, kémlelni az olajszintet a kis ablakban, ma a légszűrőt olajozgattam, lánckenegetés... A Simsonon nem kellett ezeket csinálni :-)
Baja nem nagyon volt, a hátsó fékbetétet cseréltem, mert olyan hangot adott fékezéskor, mint ha a jó öreg Ikarus busz készült volna parkolni valahol. Most egy eredeti Ktm van benne, az tökéletes. 2005-ös egyébként.
Hogy szeretem-e... Úgy választottam ezt, hogy nem nagyon tudtam, mit veszek. Nézegettem a Suzukit is, de féltem, hogy hamar kicsi lesz, így azt inkább nem. Pedig bíztam a szalonban, minden jó lett volna. A Yamaha is kiesett, mert nem bíztam abban, hogy a helyi Renault szalonban (itt árusítják) szakszerűen javítani fogják. Ugyanezért nem néztem Husaberget, vagy Husquarnát, pedig azok is tetszettek. Az Apriliáé gyönyörű, mind közül a legszebb, de amikor meghallottam az 500 kilométeres szerviz intervallumot, kifordultam a boltból.
Nem bántam meg a ktm-et, szeretem ezt a motort. Csak meg kéne tanulni ügyesen menni. Mondjuk dolgozom is vele, úgyhogy lehet gyakrolni, két hónap alatt kb. 3 ezret mentem vele. Most már jól ülök rajta, csak nincs bizalmam a kanyarokban. Azelőtt hegyikerékpárt űztem, és ott volt egy-két bukta, nehéz megszokni, hogy a motor más. Ezért is megyek szívesen Gyöngyösre, ott kísérletezgetek. Csak kéne venni csizmát, meg rendes ruhát is.
hát simán...
engem is láttál már Sirokon,bibibí
akkor már téged is láttalak sztem a városban...meg a fekete-szürke ktmes illetöt is
ja,meg mintha előbb "tiltana" . Lehet hogy a tűn kellene állítani hogy kevesebb kaját kapjon nem
Ezesetben én meg a szegedi Nemzeti Színház ügyvezető igazgatója lennék...