Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak szorítsatok, hogy tényleg összejöjjön a motorka!
Stét rumozók
szeretnéd?
az jóóóóóóóóóóó, már nagyon kellene egy ilyen buli, mert lassan bekattanaok motorka nélkül
Esetleg külön nekem nem lehetne egy bemutatót tartani?
viszek mézest és ünnepeljük a Berget
az is igen de lényegében ugyanaz a motor a komplett fehér idomszett 35 pénz volt. ja a telóvédő nincs benne. egy gond van vele,hogy borzasztóan kényes ezért is vettem le és dobozban van

Majd megörökítjük Neked jóóóóóóóóóóóóó.................
ebben teljesen igazad van és nem is ezzel van a probléma,hanem azzal,hogy minket magyarokat majdhogynem kinéznek onnan.
de lesz..
Szeptember 6-7? Akkor nem leszek itthon...hogy fogom zsűrizni a Foxy vizespólós alakítását?
gyere el kecsóra szerdán
irtam sms-est csabinak is.(motard44) meg biker is azt mondta h jönne.
legalább sok szép narancssárga motor lesz

ja a fehér idomos is a tiéd?hol lehet olyat kapni? mennyibe kerül? nagyon tetszik. kösz
De ezen miért csodálkozol? NEm magyar kézben van a pálya, közel a határ, és ausztriában korlátozottak a motorozási lehetőségek. Ja, és ők ha kell mennek is, ha motorozni van kedvük...
Ilyet nehogy vegyé' már! Lámpája sincs!
csao
nekem is tele a tököm azzal,hogy a Pancsi ringen magyar ember olyan ritka,mint a fehér holló
valaki jön szerdán kecskemétre gokartpályázni? ugyfest kint leszek egész nap.olyan rossz h alig van néha egy két supermoto.meszebre meg nem tudok elmenni most sajna.pedig már nem ártana.a visontai pályára nagyon kiváncsi vagyok. ez a kecsói jo egyébként csak nagyon rossz az arány a sportmotorok létszáma és a supermotok között.
jó így nekem, köszike
B? Kézrátétellel csinálok belőle C-t, szájrátétellel meg D-t.
ezt az idézetet most találtam és mivel tetszik és ezért gondoltam megosztom Veletek is:

"Mikor felveszed a csizmát és az utolsó csat is kattan a helyén, a sisakot becsatolod, felteszed a szemüveget, ráülsz a motorra, az első rugás után már jár a technika… az már egy más dimenzió… csak az tudja aki érezte már milyen is amikor lecsapódik a rajtgép és sokadmagaddal érkezel az első kanyarba, aztán ott fent a magasban, az ugratók felett ahol egy a tér, az erő, és minden… leírhatatlan… valami más…"
vagy inkább 80 B-t...................
akkor rendelj ebből is 75C-set....
Azt lehet tudni, hogy a női buksiknak ugyanaz-e a méretezése, mint a felnőttnek?

Mert akkor az XS-es nagy lesz rám.
Fel kell venni egy "hasizomprotektort" , és kész....
Én is látom a másik oldalt (mint alkalmazott), és megértem Zolit is, még csak véletlenül sem ítélem el, inkább azokra haragszom, akik az Ő "nyakát szorongatják", és akik miatt így kell hogy legyen...
Sőt azt hiszem, hogy Ő ezt is próbálja félre tenni, a cél érdekében. Remélem hogy összejön...