Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van,Hooligán úr
Amúgy meg az hogy TI 100 alatt mentek sm-mel a pályán nem az én bajom... Mondjuk égő kicsit,de majd felfejlődtök
Te olyan MÁS vagy?
thx!
hívtam Zolit, nem vette fel...
simizzél már meg nekem is valamit!
Foxy, megsimiztem a motorkádat,már nagyon kíván téged
elméletileg nyugodtan lehet forgatni. Börni is szokta. Mivel a tempó általában 100 alatt van ezért nem nagyon van jelentősége a forgás iránynak ha jól tudom.
Heli emberek!
Ez a láncvezető elvileg KTM-hez való. Jó az én Husabergemre?
Köszi előre is!
ez a kérdés már engem is foglalkoztat egy ideje, ugyanis a gumma bal oldalát "valamiért" mindig leírom, amig a jobbos fele csak "kopogat", és ha meg lehetne fordítani....
Jah, lehet ugy lesz, max hamarabb eljövök vasárnap.
Egy hülye kérdés,amire komoly válaszokat várok:
mi lesz,ha forgásirányos(slick) gumit fordítva teszek fel? Azon kívül hogy visszafelé fog forogni.
Az a nyíl csak jelzésértékű ,vagy van valamilyen lényege szálirány vagy valami...
Köszi előre is
Érdekes? És mi az a terület?
szep moci
Nem nem de ahol tudok segitek mindenkinek foleg motorosoknak,igaz erdekes teruleten
Munkaerő közvetítéssle is foglalkoztok? Akkor küldöm én is...
Hallo meg kaptam onelet rajzod,szolok ahogy tudok valamit okay?
Simán!
Ezt nem hagy6od ki Egy évig bánnád
Vidd vasárnap este ha hazaértél a GoGo-ról!
Igen, vasárnap. Hogy hétfön kezdhessenek hozzá. Hétfön dolgozok igy nem tudnám elvinni. Igy már teccik érteni?
a gyerek a diundisung mellé már reggel bekapott egy jegyet egy tripre, szóval mit neki vasárnap!
Vasárnap?
Na neeee..... 7-én viszem a motort szervizre
Én sem vagyok rokker..sött, diungdisut hallgatok szinte mindig, de ez jo szám akkor is... Merthát motoros
joreggelt.
attila ha van egy kis idöd ma feltöltöd a képeket?
csabi jo lett a felvétel?te pedig azt rakd fel,kiváncsi vagyok milyen lett .
kb ennyi igy korán reggel
De ez se volna rossz alá