Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drz-mesterek! az "S" jelzés mit jelez ennél a típusnál? csak mert láttam egy igen jó árú darabot itt az endurók közt, ráadásul nincs is messze tőlem, lehet hogy rárepülök
jó idő van otthon, mi?

sose érek hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mindenki motorozik....
ha érdekel a cucc akkor írj mailt
HY smhooligan! Megtudnád mondani honnan vetted a gumivágót? Előre is kösz!
Advencsőőőr SM
há' hogy aluggyak így?
megfertőzitek az ártatlan lelkemet
Okes,na tünök a picsába
igen igy van
majd dobjad el a címed sms -en és küldöm Ford Fairlane kalandjait
Ja mein friend
Sanya arra gondolsz aki a BMX -el belehajtot a sárba (az ORF 1 en) és a WEIISSER RAISE teljesen ki tudta mosni a mezét? ? ? ?
Én is nagyon
Na mentem én is mert holnap még a szám is cserepes lesz
Sztem ez csak egy weisse motoros nem az aki a fasztiválon csapatta
OK.HOOOOOOOOOOOOOOLIGÁNUS!Csátok!
További jóccakát mindekinek! Szevasz
ok Laca ha esetleg már tudjátok az időpontot csörögj rám és leinfózom a gokart pályát rendben?
Szeva Börni papa!Remélem munka ügyben nem kell mennem a közeljövőben arra felé, de a cimbik menni akarnak e-hónap végén a pancsira nyílt napra speedezni és csatlakoznék én is +más is SM-ezni csak még nincs fikszálva a dolog./futó-furgon/?De erről majd értesítelek,és hogy lehet e majd SM pályán akkor menni?Hú bassz!Ezt az emberkét szeretném élőben még látni mert nem mindennapi volt amit a fesztiválon művelt!
na eztm igy már megértem !
de azért remélem valamikor össze tudnánk hozni valamit a pancsin "EZEKKEL A FÓRUMOS SZUPPPERMOTTÓS GYEREKEKKEL"
Már nagyon unom a sógorokat
már régebben felpróbáltam ezt a Darth Vader topánkát ....de nem kaptam rendesen levegőt benne...kúúúúú khhhhh kúúúú khhhhh.....
hamár Sanya említette az űrtekkkknikát
birodalmi lépegető
Nagyon vágod a témát Börnikém
A másik 50% jött be sajna,elcseréltem a melómat is,aztán jött Barát és kérte segítsek cserepet pakolni ,és ő vissza adja vállaszfalazásba ,talán du-tán 1 kis cross marad,vasnap + családi buláj de, talán de-t megint egy kis cross ...ez van sajna....jó SMényt ,és pláne jó időt hozzá
Lehet inkább ezt kellett volna választanod!
kezdődik az űrtech kafák...van nálunk is ilyen csak újságban:Autó-Motor