drz-mesterek! az "S" jelzés mit jelez ennél a típusnál? csak mert láttam egy igen jó árú darabot itt az endurók közt, ráadásul nincs is messze tőlem, lehet hogy rárepülök
Szeva Börni papa!Remélem munka ügyben nem kell mennem a közeljövőben arra felé, de a cimbik menni akarnak e-hónap végén a pancsira nyílt napra speedezni és csatlakoznék én is +más is SM-ezni csak még nincs fikszálva a dolog./futó-furgon/?De erről majd értesítelek,és hogy lehet e majd SM pályán akkor menni?Hú bassz!Ezt az emberkét szeretném élőben még látni mert nem mindennapi volt amit a fesztiválon művelt!
na eztm igy már megértem !
de azért remélem valamikor össze tudnánk hozni valamit a pancsin "EZEKKEL A FÓRUMOS SZUPPPERMOTTÓS GYEREKEKKEL"
Már nagyon unom a sógorokat
Nagyon vágod a témát Börnikém
A másik 50% jött be sajna,elcseréltem a melómat is,aztán jött Barát és kérte segítsek cserepet pakolni ,és ő vissza adja vállaszfalazásba ,talán du-tán 1 kis cross marad,vasnap + családi buláj de, talán de-t megint egy kis cross ...ez van sajna....jó SMényt ,és pláne jó időt hozzá
sose érek hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mindenki motorozik....
megfertőzitek az ártatlan lelkemet
majd dobjad el a címed sms -en és küldöm Ford Fairlane kalandjait
Na mentem én is mert holnap még a szám is cserepes lesz
de azért remélem valamikor össze tudnánk hozni valamit a pancsin "EZEKKEL A FÓRUMOS SZUPPPERMOTTÓS GYEREKEKKEL"
Már nagyon unom a sógorokat
A másik 50% jött be sajna,elcseréltem a melómat is,aztán jött Barát és kérte segítsek cserepet pakolni ,és ő vissza adja vállaszfalazásba ,talán du-tán 1 kis cross marad,vasnap + családi buláj de, talán de-t megint egy kis cross ...ez van sajna....jó SMényt ,és pláne jó időt hozzá