Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van még mit faragni rajta hogy hasonlítson a replicára.
túk könnyű és ebbe is kell tankolni?
Ja...bár egyre jobban kezdem bánni
Kakucson az aszfalt tényleg jobb ez tény,de semmi kivetnivelőt nem tudok sem Kecskemétre sem Brezovára mondani....ahány ház annyi szokás,

örülhetünk hogy nem reptéri bazaltos aszfalton kell veretni.....
igazat megvallva én nem panaszkodom sem a kakucsira sem és a visontaira sem...többször körbefutottam már mindkettőt és nem csúszott a cipőm rajta
Jók ezek a kakucsi fotók.Így képről itélve a kakucsi pálya 5x jobb lehet mint a visontai.Legalább is az aszfalt minősége biztosan ,vagy ez nem így van?
csak irigykedem hogy 650es berg meg új sisak meg minden
de egyébként gratulálok
de rájöttem hogy ebben is van vami jó hogy nem nagyon motorozok nem amortizálódnak a cuccaim nem kell összel új sisakot vennem és most legalább a szobám is fel lesz újítva mertem volna ebbe belekezdeni úgy hogy minden nap széttmotorozom magam hát asszem sehol se tartanék

de azért nagyon hiányzik a HUSQVARNÁM már több mint 1 hónapja csak képről látom
hát igen a a 660 Factory nekem is örök szerelem a,mi beteljesületlen marad,mivel szegény jószág alkatrészeit elég drágá mérik,így nem is érdemes használni,vitrinben mutogatni meg elég drága még most nekem....majd idővel
Hello Lacka!Nagyon szép ez a Factory Replica.Pont ilyen faridomot szeretnék én is csak nem karbonból merthát azt ember nem tudja megfizetni.
Most egy kicsit le vagyok maradva.....

Dani eladta a légkalapácsot és átállt a helyes ütemszámra?

Foxgirl meg 650-es Berget vesz...nem kispályázik
Miért is?

Nem is olyan drága ez a buksi............... meg most adtam el az enyém.
Szép jó estét mindenkinek!

Remélem sikerült mindenkinek kihasználnia a mai napot és motorozott egy nagyott,hogy a nap végén jóleső pihenés mellett nézetgethesse a kedvére a fényképeket amiker már feltoltam a fotóalbumok közé a mai kakucsi aszfaltbetyárkodásról!
Igen, bár az első momentum az már 3 hete történt...
ezek a felnik
Jó estét SMSEK!
A mai csapatás:Mátra keresztbe-hosszába és egy kis homoktaposás a Verpeléti krosszpályán Ferkó Riderrel!
foxy melyik bankot lehet ilyen könnyen kirabolni
Lukács! Tudsz segíteni?!

Kell ez a buksi!
Sziasztok!
merevítő nélküli kormányt szeretnék(28as)ha valakinek lenne eladó baráti áronn akkor írjon
köszönöm
Mire találtam ráááááá....................

Azt hiszem beleszerettem! http://shop.foxracing.com/ecom..." target="_blank">link
Szia!

Okés!
Szia,
Ha meg mégsem sikerülne akkor keresünk valami olcsó megoldást.
Éppen ma küldött emailt a kereskedőm, Husa fs650e 2007/05 6500km, 6000euro+regadó lenne.
Fekete/kék.
De van egy olcsónak mondható 530 EXC-r sm szettel is. De inkább skype...
Szió!

Ha a fentiek is úgy gondolják, akkor egy Husaberg Fs 650-es motorkám lesz, de holnap minden kiderül.
Elkelt az LC4 és vettél exc-t?
Köszi, már nem aktuális a dolog