Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dr.Emmet Brown, magyar hangja Vermes Sándor
elméletileg tudok! holnapp hívj már fel olyan 11körül!
Ki az a Dr. Emett?
Joccakát
már nagyon utálom/unom azt a pályát!
Eltelt ez a hét is...
Luki,nem kellene inkább visontára tenni a 2-t
még nem tudjuk,bár ugyanúgy tervbe van véve mint a pannoniring,csak közbe versenyekre is kell járnunk.
hívhattatok volna engem is!
Oks, jóccakát
arra volt használva amire tervezték...

Majd dobj egy képet,hogy hogy néz ki amasinád most meg miután rendbek aptad,mert gondolom gatyába rázod majd az új jövevényt,addig is kitartást!

Na én eltettem magamat holnapra!
Akkor jóccakát nektek!Előre láthatólag mikor jöttök Visontára?
Azért volt akkor olyan ismerős...azért ha az a motor mesélni tudna
Pedig 3 egymástól független helyről is leinfoztam a gépet...mondjuk amit mondtak az végülis helytálló volt, mert a blokknak tényleg szép hangja van és a futómű is oké...csak az embernek fáj a szíve egy ilyen szép motort ilyen állapotban látni
igen ő az......sokáig csak pihent nálunk,lassan szépítgettük majd 950SM lett helyette elhozva
Sajna így fejből nem,de hívd fel Dr. Emett urat holnap és ő majd tudja a gyógyírt a bajodra
most mondjam azt,hogy ez a magyar valóság..trehányságok,igénytelenség,sufni faragás....sajnos legtöbben a két küllős kerekeken meg a narancssárga színen kívűl semmit nem tudnak a motorról.......

a motoroknak ha gazdájuk lenne nem pedig tulajuk nem itt tartanánk....
Annyira részletesen nem akarok azért belemenni a dologba. Amugy ez a moci is az ócsaiaktól van és akkor még lehet ott melóztál ,csak a vasgereben uti KTM-be volt átvíve én onnan hoztam el.
Az az ami Ócsán áll a szalonban?
mi is csak a 660assal addig jutottunk el,hogy már fekete volt a blokk,a váz, a lengővilla,a kormánybefogó és kapott egy dupla csöves Akrapovic rendszert...és itt ért végett a dal és most várja a következő gazdáját
Próba cseresznye vazze!
A Lacc? Az ki van zárva, ő ilyenekkel nem áll szóba
Ja...először is kettőzd meg a blokk teljesítményét
Mellesleg szükségem lenne egy szakemberre aki gatyába rázná az első futóművet.Esetleg nem ismersz ilyen embert?
Nem egészen...ma elindultam vele motorozni, kb. fél óra lájtos kóborlás után letörött a hátsó dobot tartó fül a vázról
Amúgy a blokk meg a futómű az patent, de a többi része a motornak az olyan szinten kókány hogy félelmetes...nincs rajta olyan idom amiben egyformák lennének a csavarok, menet megszakadva, törött műanyagok gyorskötözővel összefogatva...esküszöm a 6 éves, 70e+ km-t futott SC újnak hatott volna emellett, pedig az öreg traktor is kapott az élettől rendesen...