én ennyire nem vagyok elkeseredve, az iméntt sikerült beszélnem vele, holnap véglegesítünk. az a helyzet, hogy manapság minden a pénzről szól. jó és rossz értelemben is, de ezért nem szabad Zolit elítélni. én látom a "kereskedelem" másik oldalát is. holnap egyeztetek vele és este 6 után eredményt hirdetek. a téli dogot meg mindenképpen meg akarom csinálni!
értem.
én beszéltem vele vasárnap, és említette, hogy lettek szabad időpontok, és hogy majd beszélnetek kéne.
ezért gondoltam, hogy rá kéne csörögni. De már kezd az az érzésem lenni, hogy eddig tartott a "pénz nem érdekel, mindent a motorozásért" dolog. És mivel ennek a találkozónak nincs "pénz szaga" ezért ugylátszik annyira nem is kell vele foglalkozni...
F*szom tele van már, hogy minden a pénzről szól...
Én is azt javaslom, hogy tegyél egy utolsó próbát, aztán hadd szóljon a "B" vagy a "C" terv...
A téli fedett pályás meg szerintem egyenesen szenzációs ötlet!
eddig nem sikerült utól érnem a kakucsi pálya tulajdonosát. lehet változtatok a helyszínen és akkor ismételten visonta lesz a célpont, vagy kecskemét. az utóbbi legyen a B terv és visonta a C terv!holnap döntést hozok. viszont van mindenkinek egy jó hírem. télen szervezek egy fedett pályás találkozót, valamelyik fedett gokart pályán!
sanszos. nem tudom...igazából lehet kéne bele egy dugó is,mert nem akarnék átbaszni senkit,de psszt csak már így is majdnem egy misiben van...7ért tudom eladni jó esetben,ami meg konkrétan lófasz.
Hali. Semmi. Szigeteltem. Elmételileg a múlt héten beindította Zozi,gyakorlatilag nem tudom,de nem hívott,a telefonját nem veszi fel így nincs moto. Düvillel járkálok. Holnap lehet megyek a Balatonring avatásta,ca. 400 km
én beszéltem vele vasárnap, és említette, hogy lettek szabad időpontok, és hogy majd beszélnetek kéne.
ezért gondoltam, hogy rá kéne csörögni. De már kezd az az érzésem lenni, hogy eddig tartott a "pénz nem érdekel, mindent a motorozásért" dolog. És mivel ennek a találkozónak nincs "pénz szaga" ezért ugylátszik annyira nem is kell vele foglalkozni...
F*szom tele van már, hogy minden a pénzről szól...
Én is azt javaslom, hogy tegyél egy utolsó próbát, aztán hadd szóljon a "B" vagy a "C" terv...
A téli fedett pályás meg szerintem egyenesen szenzációs ötlet!
Megkaptad a buksi méretem?
CSAJOZÁS + (supermoto) [+18]
Adod is el egyből?