köszi a válaszokat,
kormány nem tűnt ferdének, de ez hogy letagadta hogy esett vele az tényleg gáz, azt mondta nem tudja mitől van lekaristolva, ő nem esett vele.... érdekes figura
a fékpofa meg nem volt kopott néztem azért nem is értem hogy eshetett le..., ezen a gépen minden gyári, full 100%-osak a kopó cuccok rajta a hátsó gumit kivéve, de az is a gyári metzeler még...
aszondta hogy 2-szer ment ki vele motorozni komolyabban az 1 év alatt, amit hajlamos vagyok elhinni (az oldal deklik nem kopot.. csizmanyomok nuku.. hűtőlamellák sik-párhuzam-derékszögben állnak, nincsenek elhajolva...meg ilyenek alapján), tényleg szinte szalon motornak néz ki...
jah meg Promotonál vette 0km-esen, ott is volt olajcserén...
ha oda bemegyek tudnának segiteni nekem ebben vagy nem foglalkoznak ilyen magánembertől vett husákkal?
esetleg a motort beviszem átnézésre?
Elérkezett az idő hogy megváljak drágaságomtól....
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Aki ilyen gépet keres....ne habozzon...
Topictalálkozó Greinbach? Mi négyen tuti vagyunk, Lampe, Balu jelezte még, hogy jön.
Mi újság? Jössz Greinbachba?
részegen, stopi közben belekergetni a rókát a vödörbe.....
...na ez a tudás!
Jó reklám az elégedett motortulajdonos.
Akkor már 4-kor el kell mennünk aludni... Hajnali 4-kor....
csak nehogy pofáraesés legyen a vége a stopinak
kormány nem tűnt ferdének, de ez hogy letagadta hogy esett vele az tényleg gáz, azt mondta nem tudja mitől van lekaristolva, ő nem esett vele.... érdekes figura
a fékpofa meg nem volt kopott néztem azért nem is értem hogy eshetett le..., ezen a gépen minden gyári, full 100%-osak a kopó cuccok rajta a hátsó gumit kivéve, de az is a gyári metzeler még...
aszondta hogy 2-szer ment ki vele motorozni komolyabban az 1 év alatt, amit hajlamos vagyok elhinni (az oldal deklik nem kopot.. csizmanyomok nuku.. hűtőlamellák sik-párhuzam-derékszögben állnak, nincsenek elhajolva...meg ilyenek alapján), tényleg szinte szalon motornak néz ki...
jah meg Promotonál vette 0km-esen, ott is volt olajcserén...
ha oda bemegyek tudnának segiteni nekem ebben vagy nem foglalkoznak ilyen magánembertől vett husákkal?
esetleg a motort beviszem átnézésre?
Ha gondolod........................
bárcsak minden reggelt egy ilyen tornával indíthatnánk.....