Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,
2009-es 300exc nem érdekel? De az amiről a múltkor beszéltünk(250exc) megvan még!
Nekem egyelőre elég lesz egy EXC250 is
olom!

Sajnos motozni nincs kit, de motorozni azért voltam...zweitakt izdabeszt
szio hogy vagy?hmm nagyon le maradtam milyen mocid lest stb infot?
Szerintem nem, de próbálok azért pár dolgot belealkudni az árba!
Össze kell jöjjön! Amilyen sokat dolgozol muszály lesz megkapnod! Kapsz hozzá valami ajándékot? pl ruhát, gumit, stb?
Majd holnap derül ki, hogy megkapom-e a hitelt. Remélem összejön.............................

Ha minden jól alakul, akkor a héten itt a gép és már csak a rendszámozás van vissza.
Én nemsokára megyek
Még nem is gratuláltam az új motorodhoz
Mikor veheted át?
Szép napot Mindenkinek!

Milyen fincsi idő van................... remélem mindenki motozik!
Hali nem érdekel akkor a ventilátor?
CR500 SM!
Mire oda értem már elfogyott ....
Már nem vonzanak a tútempik.Kényelmesebb vagyok én annál.
Elég egy 250-es is, csak ilyen kevésüteműt kell venni...
Szerintem MÉG nehezebb mint az E ,van rajta ilyen lom hogy venti a hűtőn meg soxor index,meg órák.Nekem monnyuk egyik sem hiányzik. Meg lemeztank.Meg szűkebb a kipufogó keresztmetszet,más karbi.Erőben viszont sztem nem 4/5-e az E nek.Hasonló áttétellel én nem túl sok különbséget éreztem.Valamivel nyugodtabb.Na nem mintha lehetne az E-t idegesnek nevezni Összességében biztos jó meg tartós gép,de ha újra motort kéne vennem biztosan nem állnék meg itt.Legalább 500-ast,vagy 550-est vennék.Remélem eccer még fogok is
én éppen most néztem, mocizás közben!
Sziasztok!
Holdfogyatkozás van, ha valakit érdekel.
Reggel egy gyógysör aztán nyomás Kakaucsra.Jó éjt.
Nah, megyek aludni , mert a múlt éjszaka fordított arányban állt az elfogyasztott sörök száma az alvással töltött órák számával... Minek ragozom túl, nemtom?! Beb*sztam! Ennyi....
Jóéjt!
Tudom Barát.
Huh, jó hogy figyelmeztetsz, mert már épp sidney akartalak
ezt akartam csak nem sikerült.
[Jocó visszatértem vigyázz mit írsz…O16]
Ilyen egy igazi férfi....