Mi tegnap tettük meg a távot.Itt-ott ölég kavicsos,nem?Megijedtem vagy 2X
Egyre erősödik az érzés,hogy vasárnap visonta-móka.De nem szólok még,mert nem fix.Monnyuk megérteném ha inkább mindenki VB-re menne... Én tuti nem fogok
hülye túra motorosok jöhetnek! ma is ők voltak azok, akik a legelőzékenyebben elengedtek a nagy kergetőzésben. csak az a baj, hogy még mindig nem kaptam választ arra ami nagyon aszükséges lenne!
Már csak 'munkahelyi ártalom' miatt is ott kell lennem - de egyébként is mennék. Ha egy társaság ilyen jó hangulatban, segítőkészen társalog a neten, az élőben sem lehet másként !
( Persze mindez csak akkor áll, ha nem nézitek ki a csapatból a "hülye-kis-túramotorost" )
én is így voltam...még bicóval tekertünk meg a kert alatt Apám babettájával....és nyomtuk ezerrel!Vaddisznó!
Meg mond egy olyan DJ-t akinek a konzertjére 37000-ember jön!Metallica Svájcban!ROCK & BIKE 4 EVER!
egy kis hiphop egy kis dnb egy kis reggea egy kis linkin park egykis gitárszóló...nagyon ritkán pop, na meg rnb. nálam ezek játszanak...meg azért elektro is befigyel...de rockot nem igazán hallgatok
Amikor a Szél vihar volt a sláger akkor kezdtem ráérezni a babettázás ízére és azt hittem enyém a világ!
Istenem micsoda emlék akkor úgy éreztem tökéletes a világ.
Ez volt az első életfles az életembe és ennek izére mindmáig tökéletesen emlékszem!
Nem függ össze, egyáltalán. A speedesek a legtöbbször nem is szeretik.
Én is hallgattam mindenféle "szemetet" aztán vagy 10 éve már erősen szelektálok - egy jó jazz muzsika, vagy Eric Clapton-B.B. King közös album bármikor szólhat. Viszont a rockzene nekem is örök - aki volt már koncerteken ( akár elektronikus, akár komoly - vagy könnyűzenei ) az tudja mi az a többlet, amit élőben egy Deák Bill, vagy Mobil koncerten át lehet élni.
Egyre erősödik az érzés,hogy vasárnap visonta-móka.De nem szólok még,mert nem fix.Monnyuk megérteném ha inkább mindenki VB-re menne... Én tuti nem fogok
Szept 6-7, Kakucs-szentély
Elvileg szept. 6-7 Kukucska
( Persze mindez csak akkor áll, ha nem nézitek ki a csapatból a "hülye-kis-túramotorost" )
Tudjuk már mikor lesz ?
Meg mond egy olyan DJ-t akinek a konzertjére 37000-ember jön!Metallica Svájcban!ROCK & BIKE 4 EVER!
Nekem Az IstvánKirály fordította rockba az estémet.
Amikor a Szél vihar volt a sláger akkor kezdtem ráérezni a babettázás ízére és azt hittem enyém a világ!
Istenem micsoda emlék akkor úgy éreztem tökéletes a világ.
Ez volt az első életfles az életembe és ennek izére mindmáig tökéletesen emlékszem!
Én is hallgattam mindenféle "szemetet" aztán vagy 10 éve már erősen szelektálok - egy jó jazz muzsika, vagy Eric Clapton-B.B. King közös album bármikor szólhat. Viszont a rockzene nekem is örök - aki volt már koncerteken ( akár elektronikus, akár komoly - vagy könnyűzenei ) az tudja mi az a többlet, amit élőben egy Deák Bill, vagy Mobil koncerten át lehet élni.
Utánozhatatlan.